TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hiába nyertünk, kiestünk a BL-ből.

 
30 ápr 2013

Crvena zvezda-A-Híd Szeged 10-11 (1-3, 5-2, 2-2, 2-4)

Hatalmas csatában búcsúzott az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligájától. Remekül kezdtük a visszavágót Belgrádban, az első negyed után ledolgoztuk a Vásárhelyen összeszedett hátrányunkat (7-5), és párharcban egyenlítettünk. A második negyedben dominált a zvezda, fordított és a félidőben már 6-5-re vezetett.

Az utolsó negyedben 9-9-nél értük utol a hazaiakat, ezután 10-9-re vezettünk, de a játékvezetők nem segítettek bennünket, sőt, a szerbeknek kedveztek így 10-10 lett. Az utolsó percben Molnár Tamás ismét a kapuba talált, 11-10 nekünk. Több gól nem született, így hiába nyertünk, nem jutottunk be a belgrádi négyes döntőbe. A Crvena Zvzeda 17-16-os összesítéssel harcolta ki a Final Four-ba kerülést.

Vincze Balázs: Emberfelettit nyújtott ez a csapat ma, egyértelmű volt mára meccs előtt, hogy ezt a párharcot otthon buktuk el. Jól indult a meccs, hasonlóan a vásárhelyihez. Komoly nyomás alatt is bírták a srácok, tudtunk váltani meccs közben. Talán ha találunk valahol egy gólt és Prlainovicsot most tudtuk volna semlegesíteni, akkor más lett volna a vége.