TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hiába a nagy hajrá, nem értük utol az Egert

 
14 jan 2023

Hiába nyitottunk nagy hajrát, nem sikerült egyenlítenünk, így az Eger hazai medencében 8-7-re legyőzött bennünket.

Tigra-ZF-Eger-Szegedi VE 8-7 (3-0, 2-2, 1-2, 2-3)
E.ON OB I, 8. forduló, Eger, Bitskey Aladár uszoda, 300 néző. Vezette: Tordai, Petik.
Tigra-ZF-Eger: Krémer- Biros S., Spitz, Sári, Gólya, Kovács G., Szalai 1, Baksa 2, Lőrincz B., Murisic 1, Krijestorac 2, Klár, Dóczi 1, Grieszbacher. Vezetőedző: Tóth Kálmán
Szegedi VE: Molnár- Sánta, Horváth V., Tóth Gy., Bóbis 1, Lakatos 2, Baj, Horváth Zs., Kürti 3, Leinweber, Kasza, Vékony, Pörge 1. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill., 9/2.

2023 első bajnoki meccsét játszottuk szombaton este az Eger otthonában. Rosszul kezdtünk, ami végül döntőnek bizonyult, a hazaiak az első negyed után 3-0-ra léptek el, sőt, a második nyolc percben is ők találtak be először a kapuba. Ezután összekaptuk magunkat, már jöttek a gólok tőlünk, de a Heves megyei együttes tartotta az előnyét, magabiztosan vezetett. Fokozatosan jöttünk fel, de az első negyedben összeszedett hátrány komoly problémának bizonyult.

Hiába nyitottunk komoly hajrát, és sikerült az utolsó három negyedben jobban játszanunk, végül nem volt esélyünk a pontszerzésre, csak szorossá tudtuk tenni a találkozót így vereséggel kezdődött 2023.

Legközelebb január 18-án (szerda) 19.30-kor a Miskolc otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért. Hazai környezetben, január 21. (szombat) a Szolnok ellen szerepelünk, és ami jó hír, hogy a Tiszavirág Sportuszodában.