TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hiába a jó kezdés, vereség Tatabányán

 
25 ápr 2024

Női csapatunk megkezdte szereplését a 7-10. helyért zajló rájátszásban. Az első meccsen 10-7-es vereséget szenvedett Tatabányán.

Tatabánya-Szegedi VE 10-7 (0-1, 5-3, 4-2, 1-1)
MOL női OB I., 7-10. helyért, első mérkőzés, Tatabánya, 100 néző.
Tatabánya: Kovács – Zantleitner H. 1, Zantleitner N., Zink 1, Orbán 4, Németh 1, Kurucz 2. Csere: Donauer, Nagy, Szabó. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Szegedi VE: Gyöngyösi – Szabó, Pap, Tátrai 2, Pádár 1, Botka, Bereczki 3. Csere: Tóth (kapus), Baksa 1, Bocskay, Miklós, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1:0 a Tatabánya javára

Tét a 7-10. hely. Női csapatunk szerdán este Tatabányán kezdte meg a két győzelemig tartó párharcot. A győztes a 7. helyért, a vesztes a 9. helyért játszhat majd.

Jól kezdtünk. Sokáig nem esett gól, a 2. percben elrontottunk egy büntetőt is, mégis Tátrai Szonja révén megszereztük a vezetést. Bereczki Luca találataival a második negyed közepéig vezettünk (3-2), sőt, a harmadik negyedben is döntetlen volt az állás (5-5). Ezután viszont elbizonytalanodtunk, nem sikerült gólt szereznünk, míg a hazaiak zsinórban háromszor is a kapunkba találtak, 8-5-re léptek el tőlünk.

Ezután már nem vol esélyünk közelebb kerülni, a Tatabánya őrizte előnyét, és a végén 10-7-re legyőzött bennünket, így 1:0-ra vezet a párharcban.

Folytatás április 27-én (szombat) 20 órakor a Tiszavirág Sportuszodában. A meccset szurkolóink ingyen nézhetik meg.