TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hiába a jó hajrá, vereséget szenvedtünk

 
20 márc 2022

7-5-ös vereséget szenvedtünk a Honvéd otthonában az E.ON férfi vízilabda OB I 25. fordulójában.

Tartalékosan vettek fel a küzdelmet a Honvéd ellen, Tóth Gyula és Baj Marcell betegség miatt nem tudott játszani. Jól kezdtek a hazaiak, ez döntőnek is bizonyult, hiszen az első negyed után 2-0-ra vezettek. Boros Tamás a második negyed vége előtt törte meg a gólcsendünket. A harmadik nyolc percben is hazaiak akarat érvényesült, 6-2-re léptek el. Az utolsó felvonásban Kürti Dominik és Lakatos Soma góljaival feljöttünk 6-4-re, de a Honvéd egy gyors találattal 7-4-re módosította az eredményt. A meccs utolsó gólját Bóbis Botond büntetőből szerezte, így 7-5-re vereséget szenvedtünk.

Kiss Csaba vezetőedző:
– Kiss Csaba: A támadásainkkal nagyon nem voltam elégedett, de ehhez hozzátartozik, hogy a jó védekezésünk rengeteg energiát felemésztett. Amikor hét gólt kapunk, általában nyerni szoktunk, így most csalódott vagyok. Sokáig hadilábon álltunk a góllövéssel, akárcsak a hazai meccsünkön a Honvéd ellen. A végére sikerült felszabadulnunk, és ekkor többször betaláltunk. A végeredmény nem tükrözi a valóságot, mert nem volt ennyire szoros, végig loholtunk ellenfelünk után.

Folytatás március 26-án (szombat) 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában, ekkor a BVSC-t fogadjuk.

Honvéd-Szegedi VE 7-5 (2-0, 1-1, 3-1, 1-3)
E.ON férfi vízilabda OB I, 25. forduló, Budapest.
SZVE: Molnár D. – Sánta, Bóbis 2, Kürti 1, Boros 1, Vékony, Lakatos 1. Csere: Kardos, Leinweber O., Horváth, Hajdu, Báthory. Vezetőedző: Kiss Csaba.