TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hétfőn rangadó: Vasas-A-Híd Szeged VE

 
03 márc 2013

Hétfőn 18.30-kor a Vodafone férfi vízilabda OB I-ben rangadót rendeznek. Az A-Híd Szeged VE a Vasas otthonában száll csatába.

Sem az A-Híd Szeged VE, sem a Vasas nem talált még legyőzőre az idei bajnokságban, a férfi vízilabda Vodafone OB I-ben. Mindkét együttesnek egy-egy döntetlenje van, és azt éppen egymás ellen Szegeden játszották (9?9). Hétfőn 18.30-kor ? élőben Digi Sport tévé, online tudósítás: delmagyar.hu ? következik a bajnokság rangadója.
? Minden rendben a csapatnál, jó állapotban vagyunk, már várjuk a rangadót. Két válogatott játékosunk, Szivós Márton és Decker Ádám filmforgatáson vett részt, a nemzeti együttesnek készítettek egy reklámfilmet. Szerencsére mindenki egészséges, így a legerősebb összeállításban szerepelhetünk ? kezdte a beszélgetést Vincze Balázs, az A-Híd Szeged VE vezetőedzője.
A Vasas kerete a nyáron alaposan kicserélődött, de az eredmények azt bizonyítják, hogy abszolút nem gyengült.
? Évek óta hasonló szisztémában játszanak, rutinos edzőjük van, így nagy csatára számítok. Nyerni szeretnénk, mindenképpen döntő lesz, hogy miként működik majd a védekezésünk. Vasárnap délelőtt videóztunk, elemeztük az ellenfelet, este edzettünk, majd még hétfőn is lesz taktikai értekezletünk, így kelünk útra a fővárosi rangadóra ? fejezte be az esélylatolgatást Vincze Balázs vezetőedző.

További eredmények:

BVSC?Honvéd 10?9,

FTC?ZF-Eger 6?9,

Szolnok?Kaposvár 18?5,

Debrecen?OSC 10?10,

Szentes-EKF-Eger 11-7.