TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hétfő óta már edzésben a csapat

 
03 jan 2017

Január 2-án már edzésen vett részt a ContiTech Szeged Diapolo OB I-es férfi vízilabdacsapata. Jövő szombaton a Szolnok otthonában már bajnokit játszik a Varga-legénység.

– Nincs megállás – kezdte a beszélgetést Varga Péter, a ContiTech Szeged Diapolo vezetőedzője –, január 2-án 9 órakor már edzést vezényeltem a fiúknak. Bőven kaptak pihenőt, igaz, azt kértem tőlük, hogy a szabadságuk alatt se eresszenek le, mozogjanak, mert januárban komoly meccsek várnak ránk.

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya két szegedinek küldött meghívót, Manhercz Krisztián mellett Sedlmayer Tamás is a nemzeti csapathoz utazik.

– Nagy öröm ez mindenkinek – folytatta a tréner –, Manó szerdától a juniorválogatottal készül, Tomi csütörtökön megy a válogatotthoz. Illés Sándor betegeskedik, így nem tudta elkezdeni velünk a felkészülést, viszont jó hír, hogy Chilkó Márton már teljes intenzitással edz, rendbe jött.

Január 14-én 16 órakor a Szolnok otthonában játssza első meccsét 2017-ben a ContiTech. Rá egy hétre (18 óra) az OSC érkezik az újszegedi sportuszodába.
– A héten Szegeden készülünk – zárta a csapattal kapcsolatos legfrissebb információkat Varga edző –, jövő héten hétfőn Pécsre utazunk, ott játszunk több edzőmeccset a helyi csapattal. Utána komoly kihívásokkal teli bajnokik következnek, amelyeken szeretnénk jól és eredményesen szerepelni.