TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmasat küzdve egyenlítettünk a Tatabánya ellen

 
28 ápr 2024

Női csapatunk a Tatabánya együttesét fogadta a 7-10. helyért zajló csatározásban és nagy küzdelem után 7-6-ra nyert.

Szegedi VE-Tatabánya 7-6 (2-5, 2-0, 1-1, 2-0)
MOL női OB I., 7-10. helyért, 2. mérkőzés, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző.
Szegedi VE: Gyöngyösi – Szabó 1, Baksa 3, Tátrai, Bocskay, Pádár, Botka 1. Csere: Pap 2, Miklós, Bereczki, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
Tatabánya: Kovács – Zantleitner H. 1, Zantleitner N. 3, Zink, Orbán 1, Németh, Kurucz 1. Csere: Rend, Perjési, Nagy, Szabó. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1:1

Végre sikerült! Először győztük le a 2023-2024-es szezonban a Tatabánya együttesét, ezzel női csapatunk egyenlített a két győzelemig tartó párharcban.

Nagyot küzdöttünk, hiszen az első negyed után kevesen gondolták, hogy mi leszünk a győztesek, hiszen a vendégek 5-2-re vezettek. A második nyolc perc viszont erőt adott nekünk. Két gólt is lőttünk, ez pedig vitt előre bennünket. Parádésan védekeztünk – az első negyed után egyetlen gólt kaptunk (!) -, Gyöngyösi Bogi is remekelt a kapuban. A harmadik negyedben a Tatabánya még két góllal elhúzott, de ezután jöttünk mi. Baksa Borbála hozott vissza bennünket egyetlen gólra, majd a zárófelvonásban Pap Mirci bombája már a döntetlen eredmény jelentette. Küzdöttünk, hajtottunk és ez eredményre vezetett. A 28. percben Baksa Borbála szerzett gólt! Micsoda öröm! Vezetünk. Ezután hősiesen védekeztünk, nem született több gól, de a lényeg, hogy mi szállhattunk úgy ki a medencéből, hogy mosolyoghattunk.

Győzelem a vége, egy lépés azért, hogy sikerüljön minél jobb eredménnyel zárni a bajnokságot.

A minden eldöntő találkozó kedden Tatabányán következik.