TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmasat küzdöttük a Honvéd ellen

 
01 okt 2023

Végig nyílt csatát vívtunk a Honvéd otthonában az E.ON OB I. negyedik fordulójában. A hazaiak 9-7-re győztek le bennünket.

Komoly kis meccs volt. Benne volt a pakliban, hogy pontot, vagy pontokat szerzünk a Honvéd ellen. Jól kezdtük, Klár Geri révén mi szereztünk vezetést, ez pedig remek hatással volt a csapatra, hihetetlen küzdelemre kényszerítettük az esélyesebb ellenfelünket.

Ami igazán nagy dolog volt, hogy ezt ország, világ láthatta, hiszen az M4 Sport+ élőben adta a meccset. A félidőben döntetlen volt az állás, nem potyogtak a gólok, 4-4 volt az eredmény.

A harmadik negyedben is sem hagytuk magunkat, Sziládi Kristóf gólja után 6-5-re még mi vezettünk. Ezután a hazaiak fordítottak, 8-6-ra megléptek, de Leinweber Olivér találatával az utolsó negyedben 8-7-re jöttük fel. Nyílt volt a küzdelem, újabb gólt a Honvéd szerzett, így 9-7-re nyertek ellenünk.

Folytatás október 7-én (szombat) 16 órakor hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában az OSC-t fogadjuk. Kettős meccs lesz, hiszen az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapata 18 órakor a Balatonfüredet fogadja majd. A Pick-bérlettel rendelkező szurkolók ingyen nézhetik meg a meccsünket.

Endo Plus Service-Honvéd–Szegedi VE 9–7 (2–2, 2–2, 3–2, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 4. forduló, Budapest, Kőér utcai sportuszoda.
Honvéd: Kardos – Kevi B. 1, Ekler Zs. 3, Vadovics, Fejős, Gregor 1, Hessels S. 2. Csere: Sugár, Szépfalvi, Hessels B., Simon, Nyíri 2. Vezetőedző: Szivós Márton.
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Bóbis 1, Klár 1, Kürti 2, Leinweber O. 1, Sziládi 1, Horváth V. Csere: Báthory, Pörge Zs., Tóth Gy., Nagy M. 1, Horváth Zs. Vezetőedző: Kiss Csaba.