TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmasat harcolt a CSAPAT! Bronzérem az MK-ban

 
12 dec 2015

Nem mi voltunk az esélyesek, ezzel tisztában volt mindenki, azonban bizonyította CSAPATUNK, hogy hihetetlen harcra képes, egy jobb, egy erősebb ellenféllel szemben is. Az, hogy a harmadik negyedben 6-5-re feltornázzuk magunkat a világ egyik legjobb csapata, a Szolnok ellen a Magyar Kupa elődöntőjében. Végül nyert, és jutott be a fináléba a világklasszisokat a soraiban tudó rivális, de a Szeged Diapolo minden tapsot, elismerést megérdemel.

Csapatunk a harmadik helyen szerezte meg, bronzérem került a nyakába. Ez az eredmény mindenképpen biztató a december 16-dikai (szerda) Hannover elleni Euró-kupa visszavágó előtt. Az első meccsen 9-3-ra nyertünk. Kedden kelünk útra, szerdán pedig jön a csata.

Hajrá fiúk! Szép volt fiúk!

Szolnok-Szeged Diapolo 9-5 (2-1, 4-2, 0-2, 3-0)

Férfi vízilabda magyar kupa, elődöntő. Eger, Bitskey Aladár Uszoda. Vezette: Marosvári, Németh.
Szolnok: Decker A. – Madaras 1, Vámos 1, Mezei, Varga Dé. 1, Mitrovics 1, Jansik D. Csere: Alekszics 1, Varga Dá., Kis 1, Younger 2, Gocsics 1, Fülöp.Vezetőedző: Cseh Sándor.
Szeged Diapolo: Meixner – Kiss Cs. 1, Sedlmayer, Kunac, Sánta, Manhercz Á., Manhercz K. 1. Csere: Seman 1, Chilkó 1, Pellei 1, Varga II. Zs., Palotás.Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 9/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.

Varga Péter: – Amit elterveztünk, azt nagyjából meg tudtuk valósítani, a védekezésünkkel elégedettek lehetünk. 6-5-nél volt két-három olyan támadásunk, amelyeket kihasználva más lett volna a meccs, de a sportban nincs ha és volna, így a továbbiakban a szerdai Európa Kupa mérkőzésre koncentrálunk.