TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmas küzdöttünk, döntetlenre volt elé

 
05 dec 2020

Hiába nyitottunk hatalmas hajrát, és vezettünk az utolsó percben 8-7-re a Pécs ellen, végül 8-8-as döntetlen játszottunk hazai környezetben.

Szegedi VE-Pécs 8-8 (1-1, 1-3, 3-3, 3-1)
E.ON férfi vízilabda OB I, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk előtt. vezette: Csanádi, Kollár.
SZVE: Molnár D. – Sánta 2, Kürti, Tóth Gy. 1, Kiss Cs. 3, Horváth, Boros 1. Csere: Lakatos 1, Palotás, Baj, Somlai, Mekkel, Szporny. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Pécs: Józsa – Kolozsi, Zerinváry 1, Csorba 1, Gál 1, Kosic, Rakonjac. Csere: Gaszt 1, Reisz, Kókai, Turnai 1, Lihotzky, Sólyom. Vezetőedző: Török Viktor.

Volt itt minden! Benne volt, hogy nyerünk, de az is, hogy vereséget szenvedünk, végül döntetlent lett a Pécs elleni hazai meccs. 5-2-es vendég előnynél kiegyeztünk volna ezzel. Az utolsó percben 8-7-es vezetésünknél viszont nem, mert nagyon közel álltunk ahhoz, hogy sikerüljön megszerezni a 3 pontot. Kevésen múlott, pár másodpercen.

Nem játszottunk jól. Nem is védekezéssel akadtak gondjaink, az jól működött sokáig, inkább támadásban hibáztunk nagyon sokat. Szerencsére a rutinos Kiss Csaba góljai, jelenléte nagyon sokat jelentett. Éppen ezért kaptunk el a fonalat, az utolsó negyedben már elől is kiválóan teljesítettünk, sikerült átvennünk a vezetést, és 8-7-nél támadhattunk is. Azonban a Pécs még kapott egy lehetőséget, amellyel éltek, egyenlítettek, 8-8.

A lefújás után feszült pillanatokat éltünk meg, nem volt egyszerű megélni, hogy pontokat veszítettünk.