TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmas hajrával nyertünk Tatabányán

 
06 nov 2019

Tatabánya-Szegedi FVCS 9-10 (4-0, 1-3, 3-2, 1-5)
E.ON férfi vízilabda OB I, A csoport, 6. forduló, Tatabánya, 200 néző. Vezette: Homonnai, Tordai.
Tatabánya: Barabás – Garancsy 3, Katonás 1, Keresztúri 3, Kalanovics 1, Márkus, Szentesi. Csere: Kuncz, Korbán, Tóth 1, Vad. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.
SZFVCS: Molnár – Bogdanovics 2, Kiss 1, Palotás, Boros, Farkas, Foszkolosz 3. Csere: Blank, Berki, Bicskei 1, Szedmák, Somlai 3. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Nagyon rosszul kezdtünk. Semmi sem sikerült, kimaradtak a helyzeteink, a Tatabánya viszont élt, így az első negyed után 4-0-ra vezetett. Hazai góllal indult a második nyolc perc, ezután viszont mi jöttünk: Bogdanovics, Foszkolosz, Bogdanovics volt a gólszerzőnk, így 5-3-ra visszakapaszkodtunk.

Molnár Dávid büntetőt védett, így indult a harmadik negyed, amelyben Bicskei Attila gólja után 6-5-re jöttünk fel. Mentünk, küzdöttünk, ismét nyílt lett a meccs. Ezután két hazai találat következett, így az utolsó negyed előtt 8-5 volt a Tatabányának. Kiss Csabi góljával kapaszkodtunk közelebb, 8-6. Négy perccel a vége előtt Somlai Tamás köszönt be, 9-8 volt ekkor az eredmény. Másfél perc volt hátra, ekkor egyenlítettünk, 9-9. És még nem volt vége! 15 másodperccel a vége előtt Somlai Tomi betalált! 10-9, ide! Még támadott a Tatabánya, de már nem tudtak gólt szerezni, így megnyertük a fontos meccset, megszereztük a szezon első idegenbeli győzelmét.

Szabó Zoltán: – Hatalmas gratuláció a tartásért, ezért a győzelemért.Ebből a helyzetből felállni, igaz, mi tettük magunkat ebbe, de kijöttünk belőle. Megcsinálta a csapat! Ez így sokkal értékesebb győzelem, fantasztikus dolgot hajtottak végre a fiúk!