TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmas hajrá, nem sikerült végül egyenlítenünk

 
06 márc 2022

Hatalmas küzdelem után 10-9-es vereséget szenvedtünk a Vasas ellen.

Szegedi VE–Vasas 9–10 (3–4, 1–2, 2–3, 3–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 23. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Kovács S., Ercse.
Szegedi VE: Molnár D. (8 védés, 44%) – Kardos, Tóth Gy. 2, Bóbis 1, Baj 2, Vékony, Lakatos 2. Csere: Molnár L., Mekkel, Horváth Zs., Kürti 1, Boros, Hajdu 1. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Vasas: Mizsei (8 védés, 57%) – Brguljan, Vadovics 1, Randjelovics 1, Mezei 2, Erdélyi 2, Bátori 3. Csere: B. Mitrovics (kapus, 3 védés, 50%), Zerinváry, Szatmári, Sipos, Bedő 1, Sedlmayer, Simon R. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 9/4.
Kipontozódott: Horváth Zs., Vékony, ill. Sedlmayer, Simon R.

Komoly küzdelem után szenvedtünk vereséget a Vasas ellen a Tiszavirág Sportuszodában. A vendégek fokozatosan növelték a meccsen az előnyüket, de mi nem adtuk fel, 10-6 után fokozatosan jöttünk fel. Az utolsó negyedben már 10-9 állt az eredményjelzőn, támadhattunk is az egyenlítésért, de ez végül nem jött össze, így 10-9-ra kikaptunk.

Kiss Csaba: – Kemény, sportszerű mérkőzést játszottunk a válogatottak sorát felvonultató Vasas ellen. Jó kapusteljesítményünknek és védekezésünknek köszönhetően végig tapadtunk ellenfelünkre, mi több, az utolsó percben az egyenlítésért támadtunk. Reménykedem, hogy ezt a teljesítményt meg tudjuk ismételni csütörtökön az Eger ellen.

Szlobodan Nikics: – A Szeged végig jól pólózott, míg mi tompák voltunk, különösen támadásban és emberelőnyben hibáztunk sokat. Háromgólos előnyünknél eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett elkezdtünk kapkodni, pontatlanul játszottunk, amit kihasználtak a hazaiak.

Folytatás március 10-én (csütörtök) 12.30-kor. Hazai medencében az Eger együttesét fogadjuk.