TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmas csatában szenvedtünk vereséget

 
26 ápr 2024

Nagy csatában 9-8-as vereséget szenvedtünk a Honvéd otthonában, a 7. helyért folytatjuk a küzdelmet. 

Honvéd-Zue.hu Szegedi VE 9-8 (3-2, 4-0, 1-4, 1-2)
E.ON OB I., 5-8. helyért, Budapest.
Honvéd: Farkas – Kevi 1, Ekler Zs. 4, Vadovics 1, Kiss 1, Gregor, Simon 1. Csere: Szépfalvi, Fejős 1, Hessels B, Ekler B., Baksa, Hessels S. Vezetőedző: Szivós Márton.
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Sánta, Bóbis 5, Nagy M. 1, Horváth Zs., Kürti, Sziládi 1. Csere: Gyovai (kapus), Tóth, Leinweber 1, Horváth V., Varga, Pörge, Báthory. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc végeredménye: 9:0 a Honvéd javára.

Nem kezdtünk jól a Honvéd ellen, a hazaiak 3-0-ra húztak el, azonban Bóbis Botond góljainak köszönhetően 3-2-re jöttünk fel. Nagyon rossz második negyed következett. Nem tudtunk gólt dobni, míg ellenfelünk négyszer is a kapunkban talált, 7-2 volt az eredményt a félidőben.

A gyenge negyed után egy parádés nyolc perc következett. Bóbis Botond, Leinweber Olivér és Nagy Márton találataival 7-5-re kapaszkodtunk vissza. Egy-egy gól született még a negyedben, 8-6-os Honvéd vezetéssel kezdődött az utolsó felvonás. Sziládi Kristóf még közelebb hozott bennünket, 8-7. Negyven másodperccel a meccs vége előtt Bóbis Boti használta az emberelőnyünket, egyenlítettünk, 8-8.  Csodás hajrát mutattunk be! A Honvéd kapott még egy előnyt, amit Ekler Zsombor váltott gólra, így a fővárosiak 9-8-ra nyertek, mi a hetedik helyért folytatjuk tovább a küzdelmet.