TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Hatalmas csatában szenvedtünk vereséget

 
29 nov 2020

Hiába nyitottunk hatalmas hajrát, végül a Kaposvár 9-8-ra nyert ellenünk az E.ON férfi vízilabda OB I-ben.

Vérbeli rangadót vívtunk szombat délután. Hazai környezetben fogadtuk a Kaposvár együttesét. A vendégek kezdte jobban, azonban összekaptunk magunkat a második negyedre, így visszajöttünk a meccsbe, a vezetést is sikerült átvenni. Azonban a Kaposvár összekapta magát, fordított, a negyedik negyedben pedig alaposan elhúzott, 9-6-ra vezettek. Hatalmas hajrát nyitottunk, fokozatosan jöttünk fel, azonban egyenlíteni már nem sikerült, így végül 9-8-as vereséget szenvedtünk.

Szegedi VE–Kaposvári VK 8–9 (1–2, 3–3, 2–3, 2–1) 
E.ON férfi vízilabda OB I, 5. forduló, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk mögött.   Vezette:   Füzesi, Rubos     
Szegedi VE:   Molnár Dávid – Kürti 2,   Boros T. 2, Horváth Zs., Sánta 3,   Palotás G. 1,   Kiss Cs. Csere:    Baj, Somlai, Mekkel, Lakatos, Tóth Gy., Szporny. Edző: Szabó Zoltán
Kaposvár: Csiszár B. – Langiewicz 1,   Dobos D., Mijic 1,   Vindisch  2,   Juhász-Szelei 2,   Horváth Á.1.  Csere:   Vékony, Kovács O.  2,    Jajcinovic, Tóth-Gili, Tóth Á. Edző:  Surányi László
Gól – emberelőnyből:    12/4, ill. 7/2
Gól – kettős emberelőnyből:    1/1, ill. –
Gól – ötméteresből:    –, ill. 1/0
Kipontozódott:    Vindisch (14. p.), Horváth Á. (27. p.), Juhász-Szelei (34. p.)

Szabó Zoltán:   –
Azért vesztettünk, mert támadásban pontatlanok voltunk. Rendre rossz döntéseket hoztunk, továbbá a nem megfelelő visszarendeződésünk miatt három gólt is kaptunk. A vereség ellenére dicséret illeti játékosainkat, akik a kényszerű edzéskihagyások ellenére nagy szívvel küzdöttek.
Surányi László:  – Jót tesz a lelkünknek, hogy egyetlen gólocskával három pontot szereztünk a rivális Szeged otthonában. Ez a győzelem azért is értékes, mert rövid a kispadunk, és a heti két bajnoki alaposan próbára teszi a játékosok tűrőképességét.