TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Harmadszor is kupagyőztes az A-Híd Szeged VE!

 
17 nov 2013

Remek játékkal, esélyt sem hagyva 9-5-re nyertünk a szolnoki Magyar Kupa-döntőben a Szolnok ellen, így zsinórban harmadszorra nyerte meg az MK-serleget az A-Híd Szeged VE!

Vincze Balázs: – Ez egy olyan forgatókönyv volt, amelyet tökéletesen játszottak el a színészek, így egy szép film lett a vége – még azt sem bánom, hogy a vége unalmasra sikerült. A szegedi fedett uszoda nem a vízilabdacsapatnak, hanem a szegedi embereknek épülne, és ha ez jövőre elkészülne, akár ott is meg lehetne rendezni a kupa 2014-es négyes döntőjét.

Nagy Viktor: – A mérkőzés előtt még nem éreztem annyira a ritmust, de az első másodpercek után már igen. Ha beszélhetünk tökéletes játékról, akkor ez az volt. A taktikánk kitűnő volt, amit fegyelmezetten be is tartottunk, emellett egyéni remeklések is segítettek minket. Alig hibáztunk, az eredményjelzőn is ez látszik.
Kiss Csaba: – Most már lehet azt mondani, hogy kupaspecialisták vagyunk. A Szolnokot talán összeroppantotta a hazai pálya és a körítés terhe, fura módon mi voltunk lélektani előnyben. Boldogok és elégedettek vagyunk, mert mindent megtettünk a sikerért.
Szivós Márton: – Nem volt tökéletes a meccs, de nagyon közel volt hozzá. Bár figyeltek rám a szolnokiak, a csapattársaimnak köszönhetően volt helyem lőni, ennek köszönhető a három gólom. Külön kiemelném Nagy Viktort, aki zseniálisan védett.
Juhász Zsolt: – Edzőnk remekül felkészített minket a fináléra, mi pedig minden taktikai utasítást betartottunk, ennek köszönhetően sikerült nyernünk. Nem a gólom a lényeg, inkább a Molnár Papesznak adott gólpasszomnak örülök.
Tóth Márton: – Most is itt lóg az aranyérem a nyakamban, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Csodás volt a meccs, olyan szinten védekeztünk, ami döntőnek bizonyult, Viktor pedig nagyszerűen védett. Idén az Universiadén is sikerült aranyérmet nyernem, az a medál közvetlenül emellé kerül majd.
Sánta Dániel: – Csodás érzés ilyen fiatalon átélni ezt a sikert, ennek részesévé válni. Hihetetlen egység jellemzett bennünket a döntőben, csapatként küzdöttünk az utolsó pillanatig.