TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Harmadik szerzeményünk: Kardos Alexander

 
16 jún 2021

Ezen a nyáron a csapatunk immár a harmadik játékos érkezését jelenti be a szurkolóinak. Gyapjas Brendon és Bóbis Botond után a 22 éves Kardos Alexander az újabb szerzeményünk.

Kardos Alexander: – A csapatmenedzser, Juhász Zsolt felhívott, és megkérdezte, lenne-e kedvem Szegedre igazolni? Nem sokat gondolkodtam, gyorsan igent mondtam. Nagyon örültem a lehetőségnek, egy fiatalokból álló, dinamikus, gyors csapat lesz a miénk új edzővel, nagyon várom már a közös munkát. A következő szezonban két csapattal kevesebb nevezhet a bajnokságba, így kiélezett küzdelem várható, minden meccs kőkemény lesz. A csapat célja, hogy minél előrébb végezzen, úgy gondolom, lesz esélyünk a legjobb nyolc közé kerülni.

Kardos Alexander a KSI nevelése. Tagja volt a korosztályos utánpótlás-válogatottaknak. Jobb oldalon szerepel, nagy lövő erővel rendelkező játékos, emellett kiválóan védekezik. A KSI után szerepelt a Honvédban, majd az UVSE-ben. Tavaly megnyerte a Komjádi-kupát, az elődöntőben négy, míg a fináléban három gólt szerzett, így döntő érdemeket szerzett a sikerből. 

Fotó: vlv.hu