TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel zártuk a szombathelyi tornát

 
03 szept 2017

Győzelemmel zárta a szombathelyi férfi vízilabdatornát a ContiTech Szeged Diapolo együttese. A nyáron teljesen átalakult Tisza-parti együttes az utolsó meccsen 7–6-ra verte a házigazda Szombathelyt.

– Ez nagyon kellett – foglalta össze a szombathelyi férfi vízilabdatornát Varga Péter, a ContiTech Szeged Diapolo vezetőedzője. – Ez a győzelem még nagyobb erőt ad a srácoknak a további munkához. Persze ez egy felkészülési torna volt, de egy siker, főként a mi teljesen új helyzetünkben nagyon fontos. Meccsről meccsre, negyedről negyedre játszottunk jobban, így sikerült 7–6-ra legyőznünk a Szombathelyt.

Egy győzelem, egy döntetlen és három vereség volt a mérlege a Szegednek a tornán. A tavalyi keretből csak Molnár Dávid kapus és Zsigri Bence maradt meg hírmondónak.

– A támadásainkkal az edzőmeccseken sem volt gond, a védekezésünk volt gyengébb. Ezt a legnehezebb összehangolni, ehhez meg kell ismerni egymást. Kemény év lesz számunkra, sokat kell még dolgoznunk, de ezen vagyunk. Volt tartásunk, így mindenképpen sikeresnek értékelem a viadalt.

Vasárnap és hétfőn pihenőt kapott a csapat. Keddtől már Szegeden edz a társaság.

– Nyolc edzésünk lesz – zárta az értékelést Varga edző –, a fizikai felkészítés még mindig fontos szerepet tölt be. Bízunk benne, hogy javul majd az idő, hiszen esti félhomályban, világítás nélkül nehéz lesz edzeni a Partfürdőn. A hónap végén Magyar Kupa-selejtezőt játszunk, ezt is a felkészülésünkbe illesztjük, élesben gyakorolhatunk majd.

  • Süli Róbert