TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel kezdett a Tiszavirág Szeged Diapolo

 
08 okt 2014

Varga II. Zsolt neve a Tiszavirág Szeged Diapolo történelemkönyvébe íródik, hiszen a világbajnok játékos szerezte az első gólt ilyen néven. Ez kellő lendületet adott, hiszen hiába egyenlített még a Pécs az első bajnokin, ezután a vendégek fokozatosan növelték az előnyüket. Kapaszkodott a hazai együttes, de csak két gólra tudtam magát feltornázni. A harmadik negyed után úgy tűnt, hogy eldőlt a meccs, Varga Péter tanítványai 9-5-re léptek el. Nem volt vége a meccsnek, mert a Pécs yaz utolsó negyedben még egy nagy hajrát nyitott, feljött 9-7-re. A rutin és a fiatalság eredményre vezetett, mert az utolsó két percben már csak Tiszavirág Szeged gól született, sőt, ebből kettő is akadt, így magabiztos, és önbizalom növelő győzelemmel indult a szezon, a vége 11-7 lett ide.
A Tiszavirág Szeged Diapolo nem jön haza a meccs után, csütörtökön és pénteken a Baranya megyei székhelyen edz, majd szombaton 16 órakor Kaposváron játszik bajnokit.

PVSK-Mecsek-Tiszavirág Szeged Diapolo 7-11 (1-3, 2-3, 2-3, 2-2)
Férfi vízilabda Vodafone OB I, első forduló, Pécs, 200 néző. Vezette: Kun, Csizmadia.
Pécs: Kósik – De Blasio 1, Kistamás 1, CZIGÁNY 1, Csacsovszky 1, Müller 1, Polovics. Csere: Horváth, Francsics, Práczky 1, Krizsán, Sztojanovics 1. Edző: Bereczky Miklós.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner – Sánta, KISS 2, Varga II. Zs. 1, MANHERCZ K. 3, MANHERCZ Á. 2, Chilkó 1. Csere: Kunac, Seman 1, Zsigri, Török K. 1, Mikházi. Edző: Varga Péter.
Emberlőny – gól: 6/2, ill. 4/2.
Ötméteres – gól: -, ill. 3/3
Védés: 17/6, ill. 14/7.
Akciógól: 11/2, ill. 17/5.