TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel indítottuk az új idényt

 
17 szept 2021

Magabiztos győzelemmel indítottuk a 2021-2022-es szezont. A BENU Magyar Kupa nyolcaddöntőjének az első mérkőzésén nyertünk a HVSC otthonában.

HVSC– Szegedi VE 2–16 (0–3, 1–6, 1–4, 0–3)   
BENU Magyar Kupa, nyolcaddöntő, első mérkőzés, Vásárhely.
HVSC: Tátrai – Szporny, Kátai-Benedek 1, Benkő, Barna 1, Katona, Palotás S. Csere: Józsa, Kudella, Werner, Vígh, Oláh, Nagy. Vezetőedző: Pölös Gábor.
SZVE: Gyapjas – Sánta 3, Kardos 1, Bóbis 1, Horváth, Boros 2, Lakatos 3. Csere: Katona (kapus), Tóth Gy. 2, Baj 2, Hajdu 1, Vékony, Kasza 1, Horváth V. Megbízott-edző: Barna Tamás, Juhász Zsolt.

Az új szezon első meccsét játszottuk pénteken este Hódmezővásárhelyen, a HVSC otthonában. A BENU Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, az első meccset vívtuk megyei ellenfelünkkel szemben. Arra előzetesen lehetett számítani, hogy nagy különbséggel nyerünk, ez szerencsére meg is valósult.

27 másodpercet kellett várni a szezon első szegedi góljára. Új szerzeményünk, Kardos Alexander volt eredményes. Ezután beindult a gólgyártás, különösen a centereink, Sánta Dániel és Baj Marcell volt eredményes, így a félidőben már 9-1-re vezettünk.

A harmadik negyedben a fiatal, az SZVPS ifiben szereplő Kasza Dániel is megszerezte premier találatát, ami után még nagyobb lett a távolság a két csapat között. A hazaiak lelkesen küzdöttek, azonban mi sem vettünk vissza a tempóból, így a végén fölényesen, 16-2-re nyertük az első meccset.

A visszavágót szeptember 18-án (szombat) 17 órakor vívjuk a Tiszavirág Sportuszodában. A meccset a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink ingyen nézhetik meg.