TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel búcsúztunk Kiss Csabától

 
14 ápr 2021

Az idény utolsó hazai bajnoki meccsén győzelemmel búcsúztunk a Tiszavirág Sportuszodától és Kiss Csabától. 11-9-re nyertünk a Tatabánya ellen.

Szegedi Vízilabda Egylet-Tatabánya 11-9 (2-1, 4-3, 3-2, 2-3)
E.ON férfi vízilabda OB I, 27. forduló, Tiszavirág Sportuszoda, zárt kapuk mögött.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta 1, Kürti 1, Tóth Gy. 2, Kiss Cs. 2, Boros 2, Horváth Zs. Csere: Lakatos, Palotás 1, Baj 1, Somlai, Horváth V., Farkas 1. Megbízott edző: Juhász Zsolt.
Tatabánya: Moravcsik – Keresztúri 3, Szőke 1, Korbán, Szabó, Márkus, Máthé. Csere: Mladoniczky, Nagy N. 1, Vad, Tanczer. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.

Az idény utolsó hazai meccsét játszottuk szerdán délelőtt a Tiszavirág Sportuszodában. A Tatabányát fogadtuk, győzelmi esélyekkel, ami végül ha nagy küzdelemben is de összejött, így széppé tettük Kiss Csaba utolsó szegedi meccsét. Klasszisunk, klubunk saját nevelésű játékosa utoljára húzta magára a világos színű sapkát, és szállt harcba az OB I-ben. Jól kezdtünk 1-0-ra, és 3-1-re is vezettünk. Elég volt néhány figyelmetlenség, és a lelkes vendégek egyenlítettek: 3-3.

Szerencsére összekaptuk magunkat, éppen Kiss Csaba fújt nekünk riadót, így pillanatok múlva már 6-3 volt a javunkra. Molnár Dávid remekelt a kapuban, a védelmünk is jól zárt, így nem adtunk esélyt az ellenfelünknek, 11-9-re megnyertük a meccset, és fontos 3 pontot szereztünk.

A lefújás után klubunk egy hatalmas fotóval lepte meg Kiss Csabát, a kivetítőre pedig Csaba fotói kerültek ki. Játékosunk nem szakad el a klubtól, a nyártól ő lesz a Szegedi VE vezetőedzője.

Így értékeltek az edzők a meccs után: