TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel búcsúztunk az újszegedi sportuszodától

 
03 febr 2021

Győzelemmel búcsúztunk az újszegedi sportuszodától. Szerdán délelőtt a KSI-t fogadtuk, és 15-10-re nyertünk.

Utoljára játszottunk OB I-es meccset az újszegedi sportuszodában. A búcsú szépre sikerült, magabiztos játékkal megszereztük ötödik győzelmünket, 15-10-re vertük a KSI csapatát.

Jól kezdtünk, és ez lendületet adott. Különösen Sánta Dániel volt tarthatatlan, a magyar válogatottba is behívott centerünket nem tudták fogni, így jöttek tőle a gólok. Boros Tamás is elkapta a fonalat, távolról volt sokszor eredményes, így egyre nagyobb lett a különbség a két csapat között. A harmadik negyedben Horváth Zsombor kapott nagy ütést az arcára, így nem tudta folytatni a játékot. Már-már úgy nézett ki, hogy nagy különbséggel nyerünk, hiszen 14-5 is volt az eredmény, azonban az utolsó nyolc percben elől és hátul is sokat hibáztunk, így a vége 15-10 ide. A lényeg, hogy megvan az ötödik sikerünk, a könyvekbe is az kerül be, hogy a Szegedi VE az utolsó OB I-es meccsén 15-10-re nyert.

Most a válogatott felkészülése miatt szünet lesz a bajnokságban, így számunkra jön a költözés, az újabb meccsünket immár a csoda szép otthonunkban, a Tiszavirág uszodában vívjuk.

Szegedi VE-KSI 15-10 (6-2, 4-1, 4-3, 1-4)
E.ON férfi vízilabda OB I, újszegedi sportuszoda.
SZVE: Molnár – Sánta 4, Kürti 3, Tóth Gy.. Kiss Cs. 1, Boros 4, Mekkel 1. Csere: Katona B. (kapus), Lakatos, Palotás 1, Horváth 1, Baj, Somlai, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
KSI: Danka – Szalai P. 2, Gábor 1, Lantos 2, Hajdu, Csapó Á., Dubirák 2. Csere: Szalai M. (kapus), Szépfalvi, Nagy Á. 1, Vass B., Bihácsi 1, Némethy 1, Országh. Vezetőedző: Horváth János.

A meccsünk itt visszanézhető: