TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelemmel avattuk fel a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt

 
26 márc 2023

Méltó módon, győzelemmel avattuk fel a Tiszavirág Sportuszodában a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt. Hazai medencében 19-7-re nyertünk a Pécs ellen.

Tavaszi Zue. Egésznapos sport- és egészségnapra vártuk az érdeklődőket szombaton a Tiszavirág Sportuszodába. Volt minden, játék, remek hangulatú BABY-meccsek, a Komplex-labor jóvoltából szűrés, a zueonlinepatika.hu jóvoltából sok-sok játék, Kiss Csaba révén egy szuper előadás, szóval minden.

A nap legszebb pillanata délután zajlott le. 16 órakor népes vendégsereg előtt adtuk át a Körtvélyessy Péter VIP-páholyt. Legendás elnökünk özvegye, Cserhalmi Julianna és klubunk ügyvezetője, dr. Molnár Tamás leplezte le az emléktáblát, immár ő is velünk lesz minden nap, minden edzésen és meccsen a Tiszavirág Sportuszodában. Megható pillanatok voltak ezek.

A Tavaszi Zue zárása volt az OB I-es bajnoki. Jól kezdtünk, vezettünk, a Pécs azonban a második negyedben egyenlített, 5-5. Innentől kezdve nem adtunk esélyt a vendégeknek. Remekül védekeztünk, jöttek a kapusbravúrok, elől pedig eredményesen játszottunk. Csapatként küzdöttünk. Ennek meg is lett az eredménye, egyre nagyobb lett a távolság, és ami örömteli esemény volt, hogy minden mezőnyjátékosunk gólt szerzett, ezzel is mutatva a csapategységet.

Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien eljöttek buzdítani bennünket, ismét Szegeden drukkoltak a legtöbben az OB I-es fordulóban, ami nekünk hatalmas büszkeség.

Szép nap volt ez a Tavaszi Zue! Köszönjük mindenkinek. Játékosnak, edzőnek, vezetőnek, munkatársnak, szurkolónak.

Zue.hu Szegedi VE–Pécsi VSK-Mecsek Füszért 19–7 (5–3, 5–2, 5–1, 4–1)
E.ON OB I, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 300 néző. Vezette: Csanádi, Tóth I.
Zue.hu Szegedi VE Molnár D. – Boros 1, Bóbis B. 1, Tóth GY. 3, Baj 1, Kürti 2, Lakatos S. 3. Csere: Kovács K. (kapus), Sánta 1, Horváth V. 1, Pörge 1, Leinweber 2, Horváth Zs. 1, Kardos A. 2. Vezetőedző: Kiss Csaba
Pécs: Gelencsér – Pellei K. 1, Lajkó 3, Csorba, Gaszt 1, Pónya, Szabó G. Csere: Kecskeméti (kapus), Bakos, Kolozsi 1, Reisz, Dubinák 1, Kókai, Vidovenyecz. Vezetőedző: Török Viktor
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 10/2
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
Kipontozódott: Reisz (20. p.)

Kiss Csaba: – A nagy különbségű győzelmünkön kívül annak is örülök, hogy valamennyi mezőnyjátékosunk gólt lőtt. Célunk változatlan, szeretnénk a nyolcadik helyen zárni az alapszakaszt.

Török Viktor: – A sok sérülés miatt tartalékosan álltunk ki, ezért az is meglepett, hogy öt ötig lépést tartottunk a végig nagy koncentrációval játszó Szegeddel. Örülök fiataljaink helytállásának.

Szeged – 2023.03.25. Szegedi VE-Pécs OB I.-es férfi vízilabda-mérkőzés a Tiszavirág Sportuszodában.
Képen:
Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)