TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelem! Fontos sikert arattunk itthon!

 
26 szept 2019

Nyertünk! Nagyon nagy szükségünk volt már erre a sikerre, hiszen utoljára 2017. május 3-án győztünk az OB I-ben. Nem most volt: akkor a 7. helyért lejátszott második meccsen idegenben, a Vasas ellen diadalmaskodtunk 10-9-re.

De ez már történelem, foglalkozzunk a jelennel, amely sokkal fontosabb  számunkra. Ismét sokan jöttek el buzdítani bennünket, amit köszönünk, mert szurkolóink nélkül nem tudtuk volna megszerezni a három pontot.

Persze, hogy izgult mindenki, hiszen az első olyan meccs várt ránk, amelyen győzelmi esélyeink voltak. És nemcsak voltak, hanem végül meg is lett a siker.

Ez nagy öröm számunkra, erőt ad ahhoz, hogy továbbra is keményen dolgozzunk, folytassuk azt a melót, amit hétről hétre folytatunk. Persze voltak hibák, de nézzük azt a sok pozitívumot, amit ezen a meccsen is nyújtottunk. Remek kapus teljesítményünk adott biztos alapot, hogy a védekezés, ami mindig a legfontosabb, jól működjön. Ez pedig sikerült. Kicsit izgalmassá tettük a meccset, mert azért támadásban nem mindig a jó döntést választottuk, de ez ma belefért, mert a csapat együtt harcolt, küzdött mind a négy negyeden keresztül.

Nyertünk! Ez öröm! Nem ünnepeljük túl, de mindenki lelkének ez nagyon jót tett. Este azért közösen elmentünk, koccintottuk a győzelemre, rátok, a szurkolókra, mert nélkületek ez nem lett volna meg!

Mától viszont a munkára figyelünk. Jövő héten szombaton 16 órakor jön az újabb komoly feladat, a Pécs elleni hazai meccs, amit mi és remélem ti is nagyon vártok.

Szabó Zoltán: – A szegedi vízilabda számára fontos ez a győzelem, amelyhez gratulálok a játékosoknak, és külön köszönöm a szurkolók biztatását! Furcsa meccs volt, hiszen a kapusok remekeltek, de OB I-ben szokatlan gólokat is kaptak. Érzelmes siker ez, amit jövő héten a Pécs ellen újra át szeretnénk élni.

 

Szegedi FVCS–Debrecen 10–7 (2–1, 1–2, 4–1, 3–3)
Férfi vízilabda OB I, A csoport, 4. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Várkonyi, Berki.
Szegedi Férfi Vízilabdacsapat: MOLNÁR – BOGDANOVICS 3, FOSZKOLOSZ 3, Boros 1, Farkas, Palotás 1, Kiss Cs. Csere: Szedmák, Berki, Bicskei 1, Mekkel, Somlai 1, Blank. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Debrecen: KÓSIK – Fekete, MACSI M. 2, Macsi P. 2, Telegdy, KOVÁCS 2, Rádli. Csere: Smitula, Zsilák, Vancsik 1, Stefanidesz. Vezetőedző: Miroszlav Bajin.
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 9/4.
Ötméteresből: 2/1, ill. –.
Kipontozódott: Smitula.