TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelem a Tatabánya ellen

 
08 aug 2020

Győzelemmel folytattuk a szerepést a BENU Magyar Kupában. A 9-16- helyért zajló küzdelemben, az első meccsen 13-8-ra vertük a Tatabányát.

 Szegedi VE-Tatabánya 13-8 (4-2, 6-1, 1-3, 2-2) 
BENU Magyar Kupa, 9-16. helyért, 1. mérkőzés, Budapest.
Szegedi VE: Molnár - Tóth Gy., Kiss Cs. 2, Palotás 2, Horváth Zs., Baj 3, Somlai 1. Csere: Kürti 2, Mekkel 1, Börcsök, Zsigri 1, Berkó, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Kiss Csaba révén szereztünk vezetést a Tatabánya ellen. 2-2ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, ezután azonban robbantottunk. Palotás és Zsigri találatai után 4-2 volt az első negyed után nekünk. 
Baj Marcell gólja nyitotta a második nyolc percet, Kürti Dominik találata zárta. Közte rendesen felpörögtünk, így a félidőben magabiztosan, 10-3-ra vezettünk. Parádés negyedet produkáltunk.

A harmadikban kicsit bealudtunk, ezt 3-1-re megnyerte a Tatabánya. Az utolsó felvonásban taktikusan tartottuk az eredményt, így magabiztos, 13-8-as sikerrel folytattuk a küzdelmet a BENU Magyar Kupában.

Folytatás szombaton 19 órakor a DVSE ellen. 

Szabó Zoltán: - A győzelemért gratulálok a csapatnak, nagyon jól játszottunk az első két negyedben. 10-3 után azonban visszaestünk, erről már beszéltünk és még beszélnünk kell, mert ez nem fér bele. Összességében elégedett vagyok.