TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Győzelem a Pécs ellen, a 9. helyért folytatjuk

 
12 aug 2020

Remek győzelmet arattunk a Pécs ellen a BENU Magyar Kupában. Ez a siker azt jelenti, hogy csütörtök 11.30-kor a Szentes ellen csatázunk.

Győzelem! Méghozzá egy nagyszerű siker, amit csapatunk bemutatott a Pécs ellen. Szerda délelőtt a Hajós Alfréd uszodában szálltunk harcba a BENU Magyar kupában. A tét az volt, hogy kilencedik helyért folytathatjuk-e majd a küzdelmet. Ezt sikerült elérnünk, méghozzá úgy, hogy végig kézben tartottuk a meccs irányítását.

Újból több fiatal szerepet kapott, Pörge Zsombor élete első felnőtt meccsén szállhatott medencébe. Az első negyedben sikerült két találattal meglépnünk, és ezt okosan tartottuk a második és harmadik nyolc percben. Szerencsére most kiválóan értékesítettük a büntetőket, így ez is végig erőt adott nekünk. Jól bírtuk a hajrát is, remekül védekeztünk, elől pedig értékesítettük a helyzeteket, így 13-9-re nyertünk.

Ez a siker azt jelenti, hogy csütörtök 11.30-kor a megyei rivális, a Szentes ellen a 9. helyért csatázunk. Megyei derbivel zárjuk a Magyar Kupa-szereplést.

Szegedi VE-Pécs 13-9 (3-1, 3-3, 3-3, 4-2)
BENU Magyar Kupa, 9-12. helyért, Budapest.
SZVE: Molnár – Kiss 2, Kürti 4, Tóth Gy., Palotás 3, Horváth, Baj 1. Csere: Katona (kapus), Somlai 1, Mekkel 2, Farkas, Pörge, Börcsök, Tanács. Vezetőedző: Szabó Zoltán.