TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Gyapjas Brendon kölcsönbe érkezik hozzánk

 
09 jún 2021

Második új szerzeményünket jelentjük be a szurkolóinknak. A kapus Gyapjas Brendon a Ferencvárostól egy évre kölcsönbe érkezik hozzánk.  

Egy szép jövő előtt álló tehetséget sikerült kölcsönbe megszereznünk. Gyapjas Brendon nagyon sokat fejlődött, számára fontos, hogy rutint szerezzen, ezért sikerült vele és a klubjával abban megegyezni, hogy egy évre kölcsönbe kerüljön hozzánk.

Gyapjas Brendon Kecskeméten született, itt ismerkedett meg a sportág alapjaival. Már 12 évesen a Ferencváros játékosa lett. Kitartását, elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Bács megyei székhelyről rendszeresen autóbusszal ment edzésre. Három éve mutatkozott be az OB I-ben, tagja a juniorválogatottnak, amely a nyári világbajnokságra készül. Testvére, Viktor is kapus, ketten sokszor edzések után együtt gyakorolnak. Gyapjas Brendon 18 éves, 2002. november 13-án született.

–  A célom a továbbra is a felnőtt válogatottság és az olimpiára való kijutás. Úgy érzem, Szegeden minden feltétel adott, hogy minél hamarabb elérjem a céljaimat. Mindent megteszek, mint eddig is, hogy vezéregyénisége legyek a Szegedi VE csapatának. Egyéni célom az, hogy rövid időn belül a világ legjobb kapusai közé kerüljek a felnőtt mezőnyben – nyilatkozta a Szegedi VE leendő kapusa, Gyapjas Brendon. 

Fotó: vlv.hu