TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Gyapjas Brendon: Eddig minden szuper, nagyon szeretek itt játszani

 
23 nov 2021

Szerda 20 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben az UVSE Hunguest Hotels csapatát fogadjuk. A meccsre 1000 forintba kerül a belépő, amellyel két személy tud belépni. Azok a szurkolók jöhetnek csak be, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. 18 év alatt nem kell igazolvány.

Kedd délelőtt csapatunk kapusával, Gyapjas Brendonnal beszélgettünk.

– Az UVSE lesz az ellenfelünk. Szerdai riválisunk még nem szerzett pontot a bajnokságban, de ebben a helyzetben az a legfontosabb, hogy nem szabad lebecsülni őket!

– Ennek kell járni a fejünkben, hogy nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy eddig ők milyen eredményt értek el. Becsülettel felkészülünk, sokat dolgoztunk, és le kell győzni őket, ez nem lehet kérdés.

– Mi lehet a döntő a mérkőzésen?

– A védekezés! Ez nagyon fontos lesz! Biztos vagyok benne, hogy megoldjuk ezt a feladatot.

– Több sikeresen meccsen vagyunk túl, ez erőt ad?

– Ez a jövővel kapcsolatosan is fontos, úgy gondolom, hogy építhetünk rá. Célunk, hogy minél előrébb végezzünk a bajnokságban.

– A nyáron érkeztél hozzánk, hogy érzed magad nálunk?

– Eddig minden szuper, nagyon szeretek itt játszani, kiválóak a csapattársaimm, egy remek edzővel dolgozhatok együtt, és szeretném bebizonyítani, hogy a legjobbak között van a helyem.

-Új barátokra is leltél?

– Abszolút! Mindenkivel gyorsan megtaláltam a közös hangot, és nemcsak csapattársként, hanem barátként is tekintek mindenkire.

– Azt kaptad, amire számítottál?

– Azt! A lehetőség megvan, úgy gondolom, hogy éltem is eddig vele, minden lehetőség adott ahhoz, hogy még jobb legyek, fejlődjek.

– Többször láttunk az SZVPS-edzésén. Milyen segíteni a fiataloknak?

– Egyelőre ez hobbi, de imádok tanácsot adni a fiatal kapusoknak. Nekem is nagy élmény volt, amikor a felnőtt csapatból egy kapus mutatott nekem valamit. Szeretném azt átadni nekik, amit én már megtanultam. Nagyon élvezem, és a srácok nagyon hálásak.