TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Futballal búcsúztattuk az idényt

 
15 máj 2015

A kosarasok után a Tiszavirág Szeged Diapolo OB I-es férfi vízilabdacsapata volt a médiaválogatott kispályás labdarúgócsapatának ellenfele. Népes szegedi szurkolósereg előtt futott ki a két csapat, és a drukkerek legnagyobb örömére egy parádés kontratámadás után Varga Péter vezetőedző szerzett vezetést a pólósoknak. Zúgott is, hogy „Varga Pepe!”, a nézők várták a jó folytatást. Ez azonban nem víz, hanem kispályás labdarúgás, és a tollforgatók könyörtelenek voltak. Jött egy 5–0-s roham, ami után már 5–1-re vezettek a média képviselői.
A második játékrész elején a kapitány, Kiss Csaba alaposan felpörgette a társakat, hatalmas nyomás alá helyezték az ellenfél kapuját, azonban Teleki bravúrjai megmentették az újságírókat az újabb góltól. És ahogy ilyenkor lenni szokott, jött három villámgyors kontra, amelyekből gólok születtek. A drukkerek legnagyobb örömére a magyar válogatott Manhercz Krisztián okos gólt lőtt, így a végén is volt miért örülni. Zúgott is a „Szép volt, fiúk!”, és ez a nemcsak a focinak, hanem az idei ötödik helynek is szólt.

Szegedi médiaválogatott–Tiszavirág Szeged Diapolo 8–2 (5–1)
Barátságos kispályás labdarúgó-mérkőzés, újszegedi Kisstadion, Petőfi-pálya, 50 néző.
Média: Teleki – R. Tóth, Papp, Gyúrós, Bigors, Süli R. Csere: Mádi.
Tiszavirág: Molnár D. – Bóka, Zsigri, Palotás, Kiss Cs., Varga P. Csere: Chilkó (kapus), Manhercz Á., Manhercz K., Sánta, Meixner, Imniashvili, Kunac, Seman.
Gólszerzők: Mádi 3, Süli R. 2, Bigors 2, R. Tóth, ill. Varga P., Manhercz K.