TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos rangadót nyertünk

 
06 febr 2022

Fontos meccset nyertünk meg az E.ON OB 19. fordulójában. A Tiszavirág Sportuszodában 9-7-re győztük le a Debrecent.

Sikerült! Győzelem, ez volt a legfontosabb szombat kora este, hogy megszerezzük a 3 pontot. Ez már a zsebben, 9-7-re nyertünk a Debrecen ellen. A remek első negyed meghatározta a meccset, parádésan kezdtünk, 4-0-ra vezettünk. Elől minden sikerült, hátul pedig jól zártunk, így sikerült rendesen meglépni. Ezután azonban többet is hibáztunk, rengeteg labdát szórtunk el, így a DVSE fokozatosan dolgozta le a hátrányát. A vezetésünk nem volt veszélyben, a vendégek két találatra tudtak csak feljönni, a negyedik hajrájában 8-6-os vezetésünknél Bóbis Botond gólra váltotta az emberelőnyünket, ezzel bebiztosítva a sikerünket. A vége 9-7, győzelem!

Folytatás február 12-én (szombat) 17 órakor a Kaposvárt fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.


Szegedi VE–Debreceni VSE-Master Good 9–7 (4–0, 2–2, 1–1, 2–4)

E.ON férfi vízilabda OB I, 19. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Csizmadia Zs., Kollár Gy.
Szeged: Gyapjas B. – Bóbis B. 2, Kürti, Horváth Zs., Sánta 2, Tóth Gy. 2, Kardos A. 1. Csere: Vékony 2, Pörge, Hajdu A., Boros, Baj. Edző: Kiss Csaba
Debrecen: Kósik – Macsi P. 1, Macsi M. 2, Takács K., Vismeg B., Smitula 1, Somlai 2. Csere: Fülöp B., Stefanidesz, Kis F., Bodróczki, Korbán 1, Rácz M. Edző: Süveges Máté
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 9/1
Kipontozódott: Fülöp B. (24. p.), Horváth Zs. (30. p.), Kis F. (31. p.)

Kiss Csaba: – A három ponton kívül másnak nem tudok örülni, mert ezúttal is hullámzó volt a teljesítményünk. Négy nullás vezetésünk után buta hibákat követtünk el, amiket a rendkívül motivált ellenfelünk gólokkal büntetett. Stabilizálni kell játékunkat, mert ez a teljesítmény kevés lesz a közvetlen riválisaink ellen.
Süveges Máté: – A mérkőzés elején állva hagyott bennünket a Szeged, jól kihasználta enervált játékunkat. A középső negyedekben egyenlő ellenfelek küzdelme folyt a medencében, míg a befejező játékrészben sikerült faragnunk hátrányunkból.