TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos meccset játszik idegenben férfi csapatunk

 
26 okt 2023

Szombaton 13.30-kor az E.ON OB I. nyolcadik fordulójában a Zue.hu Szegedi VE férfi együttese az UVSE otthonában szerepel.

Jót tett a lelkünknek a Szentes elleni győzelem. Hat sikertelen találkozó után megszereztük első sikerünket az E.ON OB I. 2023-2024-es szezonjában. A Csongád-Csanád vármegyei rangadón 9-7-re nyertünk.

Igen, tisztában vagyunk vele, hogy ez már a múlt, le is zártuk, de a három pont megszerzése kellő önbizalmat ad a folytatáshoz.

Máris itt az újabb! Szombaton a fővárosba utazunk. 13.30-kor az OB I. nyolcadik fordulójában az UVSE otthonában szerepelünk. Mindenképpen jó hír, hogy mindenki rendben, teljes kerettel készülünk. Kapitányunk, Sánta Dániel is jól bírta a terhelést, hosszú idő után játszott meccset, de rendben van.

Az UVSE is hasonló mutatóval rendelkezik, mint mi. Három pontjuk van, közvetlenül mögöttünk – mi a 11. helyen állunk – foglalnak helyet a tabellán. Ők is a Szentest verték, két hete idegenben nyertek 9-8-ra.

Az elmúlt idényben Szegeden, a Tiszavirág Sportuszodában 9-6-ra nyertünk ellenük, idegenben viszont 9-7-es vereséget szenvedtünk. Nem kérdés, egy a célunk, hogy megnyerjük a meccset, tovább gyarapítsuk a pontjaink számát. Egy biztos, hogy ezért keményen meg kell majd harcolnunk.