TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos meccsek várnak női csapatunkra

 
06 márc 2024

Szombaton 16 órakor a MOL női vízilabda OB I-ben idegenben, Tatabányán szerepel csapatunk.

Idén eddig két meccset játszott női csapatunk a MOL OB I-ben, mindkétszer hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában szerepelt. Előbb a BVSC-vel (7-10), majd a Szentessel (5-8) mérkőztünk, és mindkétszer csak nagy csatában szenvedtünk vereséget.

Ez a múlt, most fókuszban a következő két bajnoki. Érdekesség, hogy öt napon belül kétszer is megmérkőzünk a Tatabánya együttesével. Szombaton 16 órakor idegben, jövő szerdán 20 órakor – ismét kettős meccs lesz Szegeden, férfi csapatunk 18 órakor a BVSC-t fogadja – pedig Szegeden fogadjuk a Komárom-Esztergom vármegyei alakulatot.

Aki rápillant a tabellára az jól látja, hogy ezek a meccsek milyen fontosak számunkra. Jelenleg hat ponttal a nyolcadik helyen állunk. A Tatabánya 3 ponttal a kilencedik, míg a sereghajtó Győr is három ponttal rendelkezik.

Csakis a szombati meccsre figyelünk, az SZVPS utánpótlás fiú csapataival többször is edzőmeccset játszottunk, hogy minél jobb formába lendüljünk. Ha azokat a jó dolgokat magunkkal visszük a Tatabánya elleni meccsekre, amit jellemeztek eddig bennünket, akkor sikerrel vehetjük az akadályt.

Fotó: Albert Péter