TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos győzelmet aratott női csapatunk

 
09 nov 2023

Izgalmas mérkőzésen, 7-6-os győzelmet aratott női csapatunk a Győr ellen a MOL OB I-ben. 

Zue.hu Szegedi VE–Győr 7–6 (3–1, 0–3, 2–1, 2–1)
MOL női vízilabda OB I., 7. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Vályi F., Berki.
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Tátrai, Bocskay, Pádár, Botka 1, Gémes 4. Csere: Baksa B., Pap 1, Binder, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
Győr: Szombathelyi – Rádli, Molnár D. 1, Párkányi 1, Petik 3, Hetzl, Szedlák M. 1. Csere: Kenderes, Finta, Dróth. Vezetőedző: Vogel Zsolt.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 2/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/2.

Megküzdöttünk érte! Tisztában voltunk vele, hogy nem lesz könnyű, ellenfelünk a Győr mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze első pontjait a bajnokságban. A lényeg, hogy megvan a második sikerünk a bajnokságban, immár hat pontunk van. Nagyot harcoltunk ismét.

Pedig minden álomszerűen indult. Gyorsan vezetést szereztünk, Gémes Alexa gólja adott lendületet, majd jött Botka Zsófi találata, és ismét Gémes Alexa. 3-0 volt ide. A negyed hajrájában azonban szépítettek a vendégek.

A második negyedben azonban jött egy mélypont. Támadásban elbizonytalanodtunk, védekezésben is egyre többet hibáztunk így a győriek előbb egyenlítettek, majd fordítottak.

Nem játszottunk ekkor jól. De mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen erő van bennünk, hogy sikerült felállnunk. Előbb egyenlítettünk, majd átvettük a vezetést, amit már nem is engedtünk ki a kezünkből. Hátul ismét stabilak lettünk, így a végén ha nagy csatában is, de megnyertük a meccset, 7-6 lett a javunkra.