TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fontos győzelem a KSI otthonában

 
25 febr 2023

Fontos győzelmet arattunk szombaton a KSI otthonában. Az E.ON OB I. 17. fordulójában 18-7-re nyertünk.

KSI–Zue.hu Szegedi VE 7–18 (1–6, 3–4, 1–3, 2–5)
Férfi vízilabda OB I., 17. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Rubos, Csanádi.
KSI: Fejes – Szalai P. 2, Lantos, Bede 2, Iriczfalvi, Irmes 3, Petrák. Csere: Kiss G. (kapus), Szépfalvi, Nagy Z., Mihov, Pocsai, Bodoróczki, Pető. Vezetőedző: Horváth János.
Zue.hu Szegedi VE: Molnár D. – Leinweber 2, Kardos 1, Bóbis 6, Lakatos 2, Baj 1, Horváth Zs. Csere: Kovács K. (kapus), Tóth Gy. 1, Boros 4, Kasza 1, Vékony, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Gól – emberelőnyből: 6/0, ill. 5/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 4/3.

Miénk a három pont! Ezért mentünk, és el is hoztuk. A szombati matinén, a KSI otthonában szálltunk harcba a bajnoki pontokért. Gyorsan lendületbe jöttünk, az első nyolc percben lerendeztük a meccset, hiszen már 6-1-re vezettünk. A második nyolc percben azonban a hazaiak tudtunkra adták, hogy nem szabad lazsálnunk, ami fel is ébresztett bennünket, mert megnyomtuk a harmadik és negyedik negyedet, így a végén magabiztosan, 11 góllal diadalmaskodtunk, 18-7-re nyertünk.

Most hosszabb szünet lesz a bajnokságban, legközelebb március 18-án idegeben, az UVSE otthonában szerepelünk. Hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában március 25-én a Pécs ellen szállunk harcba.

Horváth János: – Nehéz mit mondanom egy ilyen mérkőzés után, megérdemelten nyert a Szeged. Bízom benne, hogy a következő hetekben rendezni tudjuk a sorainkat.

Kiss Csaba: – Gratulálok a KSI-nek, mert a sok hiányzó ellenére tisztesen helytállt, ráadásul a második negyedben egy kis zavart is okozott a játékunkban. A szegedi fájó döntetlen miatt volt törlesztenivalónk. Nem állt vissza ezzel a győzelemmel minden a régi kerékvágásba, de bebizonyították a játékosaim, hogy van azért különbség a két csapat között. Jól mutatott ez a mérkőzés, nekem is új élmény volt, hogy úgy lehetett meccselni, nem kellett attól félni, mikor lesz újra szoros az eredmény. Jön egy kis pihenés és kemény munka, majd fontos feladatok várnak ránk, sorozatban jönnek majd a rangadók.