TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Fiatalokkal küzdöttünk a Vasas ellen

 
23 febr 2023

Több fiatal is szerepet kapott a Vasas elleni hazai bajnokin. Csapatunk nagyot küzdött a patinás ellenféllel szemben, amely 17-7-re nyert ellenünk.

Zue.hu Szegedi VE–A-HÍD VasasPlaket 7–14 (2–5, 1–1, 2–4, 2–4)
E.ON OB I, 16. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Fogel G., Tóth I.
Zue.hu Szegedi VE: Molnár D. – Bóbis B. 1, Boros 1, Vékony, Baj, Kardos A. 2, Lakatos S. Csere: Kovács K. (kapus), Leinweber, Tóth Gy. 3, Kasza, Molnár H., Horváth V. Edző: Kiss Csaba
Vasas: B. Mitrovics – Bátori 1, Konarik 1, Randjelovics 3, Bedő, Erdélyi 1, Nagajev 1. Csere: Simon R., Zerinváry 2, Sélley-Rauscher 2, Sedlmayer 2, Gábor L. 1, Tasi. Edző: Szlobodan Nikics
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 8/3.
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. –.
Kipontozódott: Gábor L. (27. p.)

Többen sérülés, Horváth Zsombor pedig eltiltás miatt hiányzott a Vasas elleni hazai bajnokinkról, így ismét több SZVPS-nevelés, azaz fiatal került be a keretünkbe.

A rutinos vendégek kezdtek jobban, érvényesült a papírforma, így 3-0-ra lépett meg az angyalföldi alakulat. Ezután összekaptuk magunkat, szép gólokat szereztünk, amiért jött is a taps a Tiszavirág Sportuszoda lelátójáról. A második negyedet döntetlen hoztuk, de a félidőben így is 6-3-ra vezetett a Vasas.

Szegedi gólokban szerencsére a harmadik és negyedik negyedben sem volt hiány, különösen Tóth Gyula volt elemében, játékosunk végül három találatáig jutott, mi végül hét gólt szereztünk a Vasas 14-et, így a vége 14-7 oda. Nekünk ez a meccs remek felkészülésül szolgált a szombati (kezdés: 11.30) KSI elleni fontos idegenbeli bajnokira, amelyet szeretnénk begyűjteni a három pontot.

Kiss Csaba: – Nem úgy indult a mérkőzés ahogy szerettük volna, gyorsan elhúzott három nullra a Vasas. Az utolsó két negyedben voltak szép megoldásaink, ekkor azt kaptam a csapattól, amit vártam.
Szlobodan Nikics: – Braniszlav Mitroviccsal az élen elsősorban a védekezésünkkel vagyok megelégedve. A nagyszünet után támadásban hiányzott a koncentráció, de így is magabiztos győzelmet arattunk.