TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Február 27-én: „Fuss egy kört a pólócsapattal!”

 
18 febr 2014

Fuss egy kört a szegedi férfi vízilabdásokkal!
Február 27-én (csütörtök) 17.15-kor az újszegedi ligetben lapunk szervezésében tartják meg a „Fuss egy kört a szegedi pólósokkal!” rendezvényt. Az eseményhez bárki csatlakozhat, a háromszoros mk-győztes Szeged VE teljes kerettel vesz részt a futáson.
Szeged
Süli Róbert
Nincs könnyű helyzetben a Szeged VE férfi vízilabdacsapatának vezetése. Közel egy hete jelentette be a névadó támogató, a Híd Zrt., hogy a továbbiakban gazdasági okok miatt nem tudja támogatni a sikeres klubot.
Lapunk mindig is a csapat mellett állt. Elkísértük a legtöbb helyre, a győzelmekről, a kiváló eredményekről testközelből számoltunk be.
A Délmagyarország szervezésében február 27-én (csütörtök) 17.15-kor az újszegedi ligetben „Fuss egy kört a pólócsapattal!” akcióra invitálja azokat, akik szeretnének a háromszoros magyarkupa-győztessel kocogni, illetve szeretnék, hogy továbbra is minőségi vízilabda működjön Szegeden.
Vincze Balázs együttese teljes kerettel vesz részt az eseményen, sőt elhozza magával a Szolnokon megnyert mk-serleget, így az immár harmadik alkalommal elhódított kupa is „fut” egy kört.

Eddig kétszer lehetett kocogni a csapattal, az első eseményen (2011) közel 800-an mozogtak, pedig hidegben, decemberben tartották meg a futást. Ez is bizonyítja, hogy az embereket egy jó ügy érdekében meg lehet mozgatni.

Közös melegítéssel indul majd a délután, a szervezők bíznak abban, hogy jó időben ismét sokan csatlakoznak a rendezvényhez, amely természetesen ingyenes.
A Délmagyarország és a Délvilág újságírói is nagy létszámmal öltöznek sportruhába, és futnak egy kört a pólósokkal az újszegedi liget központi sétányán.