TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Ez a bronz aranyat ér!

 
19 máj 2014

Nehéz szívvel fogalmazom ezt a levelet. Szeretnék elbúcsúzni attól a csapattól, amely a legnehezebb körülmények között az aranyéremért játszhatott volna a 2013-14-es OB-I-es bajnoki szezonban, mert erre minden adottsága meg volt. Kiváló szakmai felkészültségű edző, Vincze Balázs, három éven keresztül irányította a csapatot, az utolsó évben Varga Péterrel. A játékosok tudása és szellemisége példamutató volt, igazi csapattá kovácsolódtak.  A csapat lendületét csak a betegségek és a sérülések tudták megtörni a szezon végére és megakadályozni az aranyéremért való küzdelemben.

Köszönöm Balázs, köszönöm Pepe és köszönöm minden egyes játékosnak azt az örömet, amit a játékotokkal nyújtani tudtatok.

Támogatónk, az A-HÍD csoport februári kilépését még átvészeltük, de a jövő bajnoki szezon már az újra építkezés időszaka lesz.

Megérte már ezt a szegedi vízilabda. Tizenkét évvel ezelőtt is valahogyan így kezdődött …

Körtvélyessy Péter és Apáthy Endre munkája és támogatása az eddigi legmagasabb szintre tudta eljuttatni a szegedi vízilabdát. LEN Kupa győzelem, bronzérmek, tripla Magyar Kupa győzelem. Köszönet nekik érte.

Köszönet Szeged Városának és a kisebb összeggel támogatni tudó vállalkozásoknak, a legnehezebb időszakban, év közben mellénk álló DIAPOLO márka képviselőjének.

Az eligazoló edzőnek és játékosoknak sok sikert és jó munkát kívánok az új csapatuknál a magam és az Szegedi Vízilabda Egylet valamennyi tagja és vezetője nevében.

Hiányozni fogtok a vízilabdát szerető szegedi SZURKOLÓK-nak!  Csupa ilyen nagy betűvel, mert az elért eredményekben ők is benne voltak.

 

És most álljon itt valamennyi játékos neve:

Szívós Márton csapatkapitány, Dr. Molnár Tamás, Nagy Viktor, Dekker Ádám, Tóth Márton, Hegedűs Gábor, Juhász Zsolt, Kiss Csaba, Lukas Zeman, Aljosa Kunkac, Jansik Szilárd, Sánta Dániel, Molnár Dávid, Vincze Márk, Rákos Márk, Lakatos Máté, Zsigri Bence, Török Krisztián.

 

Szeged, 2014. május 17.

 

Cserhalmi Julianna

Elnök