TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

És akkor! MK-elődöntőre fel!

 
08 nov 2012

Csapatunk ma délután a Kárász utcán található Corso Caféban tartotta a Magyar Kupa elődöntő előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen a delmagyar.hu, a Délmagyarország, a Rádió 88, a Szeged VTV, a Telin TV, a szegedma.hu és a hökkentő.hu képviseltette magát.
Galambos Gábor, az A-Híd Szeged VE elnökségi tagja, Vincze Balázs vezetőedző, Baksa László és Török Béla képviselte a csapatot.
A szegedi együttes címvédőként száll harcba, szombaton a Vasas lesz a fővárosban, a Komjádi uszodában az ellenfelünk.

– Úgy szállunk fel a Budapestre tartó buszra, hogy az új, üvegből készült kupát haza fogjuk hozni. Nem csak a különleges tárgyért, hanem a dicsőségért is érdemes küzdenünk, és azért is, mert sokan féltettek minket, hiszen a felkészülés során sokáig csonka volt a keret. Tavaly sem volt egyszerű a szezonkezdet, de akkor is a munkával törődtünk, nem a sebek nyalogatásával, most is így teszünk. Elérkeztünk azokhoz a mérkőzésekhez, amelyek történelmi jelentőséggel bírnak, ennek tudatában is készültünk. Lejátszottuk hamarabb hétközi bajnokinkat is, hogy ez a hét ideális legyen a hangolásra. A Vasas elleni elődöntőre (szombat, 18.15) fókuszálunk leginkább, mert szeretnénk döntőbe kerülni, majd egy újabb olyan ünnepléssel megajándékozni szurkolóinkat, mint tavaly a Városháza előtt – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Vincze Balázs vezetőedző.

Baksa László, a gárda válogatott kapusa elmondta, egyértelmű cél a kupabeli címvédés.
– Jó hangulatban telnek az edzéseink és a hétköznapjaink, a medencében is az elvárásoknak megfelelően teljesítünk. Alaposan felkészültünk, pihentünk annyit, amennyit kell ? minden körülmény adott számunkra a végső győzelemre ? nyilatkozta bizakodóan a hálóőr a szegedma.hu-nak.

Török Béla eltiltása egészen pontosan november 9-én, pénteken jár le, így technikailag semmi akadálya annak, hogy a Vasas elleni szombat esti derbin medencébe szálljon.
– Szombaton este meg tudom mondani pontosan milyen formában vagyok, de amit egyéni edzéseim során elvégezhettem, azt megcsináltam. Sikerre vágyom már, ki vagyok éhezve a meccsekre. Ez a hétvége remek alkalom lesz a szép visszatérésre, s most erre a hétvégére kell mentálisan és fizikailag is koncentrálnunk? ? közölte a válogatott átlövő, aki hozzátette, a társak mindenben segítségére voltak az elmúlt időszakban, emiatt is alkot jó csapatot az A-Híd Szeged VE.

A férfi vízilabda magyarkupa négyesdöntőjének programja:

Elődöntők:
Debreceni VSE ? Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP szombat, 16.30
A-HÍD Szeged VE ? TEVA-Vasas szombat, 18.15
Döntő: vasárnap 12.20