TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

És akkor! Kezdődik az új szezon

 
16 szept 2021

Pénteken és szombaton a BENU Magyar Kupában szállunk harcba. Hivatalosan is megkezdődik a 2021-2022-es szezon.

Vásárhely ünnepre készül. A jelenleg OB I/B-ben szereplő HVSC lesz az ellenfelünk a BENU Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Pénteken 18.30-kor kezdünk Vásárhelyen, majd szombaton 17 órakor végre szurkolók előtt, a Tiszavirág Sportuszodában vívjuk a visszavágót.

Nem lehet kérdés, hogy magabiztosan szeretnék kiharcolni a továbbjutást, gólokkal, szép támadásokkal, védekezéssel megajándékozni a szurkolókat. Egyedül Kürti Dominik végez külön munkát, így ő még nem játszik ezeken a meccseken. Szerencsére a többiek rendben, keményen edzettünk a héten is.

Fontos információ, hogy a szombati meccsünk ingyenes, azok a szurkolók jöhetnek be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel jöhetnek be.

Várjuk már a kezdést, azt, hogy hosszú idő után szurkolóink buzdítsanak bennünket. Jó lesz ismét találkozni, jó lesz felkészülni a jövő heti komoly feladatra, a Szentes elleni megyei derbire. amit szeptember 25-én (szombat), 15.30-kor kezdődik. Erre a meccsre is ingyen jöhetnek be a szurkolók. Igazi vízilabda ünnep lesz az elkövetkező napokban, és ami igazán ritka a sportágban, hogy megyei csapatok csatáznak egymással.

A magyar kupa nyolcaddöntőjének párosítása, csütörtök: Kaposvár–Szolnok. Péntek: UVSE–OSC, Pécs–Ferencváros, Honvéd–Vasas. Szombat: BVSC–Debrecen. Vasárnap: Miskolc– Metalcom Szentes. Az Eger a Nagykanizsa ellen már kiharcolta a továbbjutást.