TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Elveszítettük a megyei derbit

 
10 ápr 2021

Hiába vezettünk a harmadik negyed után, a végén 6-5-ös vereséget szenvedtünk a megyei derbin, a Metalcom Szentes otthonában.

Metalcom Szentes-Szegedi VE 6-5 (1-0, 1-1, 0-3, 4-1)
E.ON férfi vízilabda OB I, 20. forduló, Szentes, zárt kapuk mögött.
Szentes: Meixner – Pellei K., Garancsy 2, Hegedűs 2, Fülöp 1, Pellei F. 1, Takács. Csere: Kókai, Mátyók, Lajkó, Vörös, Bozó, Somogyi. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szegedi VE: Molnár D. – Kürti, Kiss, Palotás, Horváth Zs., Boros 2, Farkas 1. Csere: Sánta 1, Lakatos 1, Baj, Berkó, Mekkel. Megbízott vezetőedző: Juhász Zsolt.

A hazaiak szereztek vezetést, amely végül az egyetlen találat volt az első negyedben. A második nyolc percben Lakatos Soma egyenlített, de végül 2-1-es vezetéssel a Szentes térhetett pihenőre. Jött a harmadik negyed, amely rólunk szólt. Sánta Dániel egyenlített, majd Farkas Kristóf találata után már mi vezettünk, méghozzá 3-2-re. Nem álltunk le, Boros Tamás révén még egyszer beköszöntünk, így 4-2-re megléptünk.

A várt jó folytatás viszont elmaradt. Az utolsó negyedben szétestünk, előbb egyenlített a Metalcom, majd 6-4-re elhúzott. Boros révén még szépítettünk, de nem volt esélyünk egyenlíteni, így 6-5-re vereséget szenvedtünk a megyei derbin.