TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Első győzelmünkre hajtunk a Tiszavirágban

 
24 márc 2021

Szombaton 19 órakor az E.ON OB I-ben a Debrecen együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. A meccset az SZVPS YouTube-csatornáján élőben adjuk.

Jön a második meccsünk a Tiszavirág Sportuszodában. Szombaton 19 órakor az E.ON OB I-ben a Debrecen csapatát fogadjuk. Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: megszerezni az első győzelmünket az új otthonunkban.

Az elmúlt héten idegenben, a Miskolc otthonában izgalmas meccsen játszottunk 8-8-as döntetlent. Ez mindenképpen erőt adott erre a hétre, kőkeményen edzettünk. Számunkra fontos meccs következik, egy esetleges győzelmünkkel már nem hátra, hanem csakis előre lehetne tekintenünk, így fontos a három pont megszerzése.

Hétfőn és kedden a fizikai felkészítés játszotta még a főszerepet. Szerdától a taktikai elemek gyakorlása következik. Jó hír, hogy mindenki a fedélzeten, így teljes kerettel készülünk.

Debrecenben komoly kis meccset vívtunk, és 9-9 lett a végeredmény. Mi a 13. helyen állunk 18 ponttal, míg a DVSE a 15. helyet foglalja el 7 ponttal.

Jó hír a szurkolóinknak, hogy a meccset ismét élőben láthatják, az SZVPS YouTube-csatornáján adjuk majd.