TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Előnybe került a Vasas

 

A-Híd VasasPlaket–Szegedi VE 13–6 (1–0, 6–1, 2–3, 4–2)
BENU Magyar Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés, Budapest, 300 néző.
Vasas: Mizsei – Zerinváry 2, Konarik 2, Mezei, Nagaev 1, Sedlmayer 1, Simon 1. Csere: Herczeg, Radenkovic 4, Sélley Rauscher, Erdélyi 1, Bátori 1, Gábor. Vezetőedző: Slobodan Nikic.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta, Tóth Gy. 1, Bóbis, Lakatos 3, Kürti 1, Vékony. Csere: Kovács K. (kapus), Kardos, Baj, Horváth Zs., Leinweber 1, Kasza, Pörge Zs. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Szerda este a BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén szálltunk harcba a Vasas otthonában, Komjádi Béla uszodában. A meccs esélyese a hazai együttes volt, hiszen az angyalföldiek remek játékosállománnyal rendelkeznek, így a célunk nem is lehetett más, mint minél szorosabb eredményt elérni.

Az első negyed a tervek szerint alakult, csak egyetlen gólt kaptunk, igaz erre nem tudtunk válaszolni, de nyolc perc után 1-0 állt az eredményjelzőn. A második negyedben viszont robbantott a Vasas, Kürti Dominik révén egyenlítettünk, de ezután zsinórban öt hazai találat született, így 6-1 volt az eredmény a félidőben.

A harmadik nyolc percben összekaptunk magunkat, ezt a negyedet sikerült is megnyernünk. A befejező játékrészben is a fővárosi gárda akarat érvényesült, így a végén 13-6-ra nyertek ellenünk, 7 gólos előnyt harcoltak ki a pénteki (kezdés: 20 óra) szegedi visszavágóra.