TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Előbb Szolnokon, majd a fővárosban játszunk

 
11 ápr 2023

Két meccs vár ránk a héten. Szerdán 18 órakor a Szolnok, majd szombaton 18 órakor a BVSC vendégei leszünk az OB I-ben.

Húsvétkor nem pihenhettünk sokat, hiszen hétfő délelőtt már edzésen vett részt a keret. Ez sem volt véletlen, hiszen a héten két meccs is vár ránk az E.ON OB I-ben. Mindkettőt idegenben vívjuk, és mindkettő kőkemény lesz.

Szerdán Szolnokra utazunk. 18 órakor a tabellán a negyedik helyen álló Dózsa ellen szállunk harcba a bajnoki pontokért. Sokan emlékezhetnek a szegedi meccsre, hiszen parádés hangulatban, az idei szezon legszebb sikerét értük el. A Tisza-parti rangadón 9-8-ra nyertünk. Szerdai ellenfelünk remek erőből áll, biztos, hogy szeretne visszavágni a szegedi vereségért, de mi sem feltett kézzel megyünk a meccsre. Szeretnénk jó játékkal előrukkolni, végig szoros csatára kényszeríteni az ellenfelünket.

Szombaton is idegenben vizitálunk. 17 órakor a BVSC-Zugló otthonában szerepelünk. Legközelebb hazai környezetben, április 22-én (szombat) 16 órakor a Honvéd ellen láthatnak bennünket a szurkolóink. Erre a bajnokira a PICK-bérlettel rendelkező drukkerek ingyen jöhetnek be, illetve az első 50 jegyvásárló ajándékba kap a 18 órakor kezdődő OTP Bank – PICK Szeged-Fejér B.Á.L. Veszprém bajnokira egy jegyet.