TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Elkezdtük a felkészülést, átalakult a csapat

 
06 aug 2018

Csapatunk munkához látott. Új néven, új reményekkel vág neki a 2018-2019-es szezonnak, amelyet az OB I/B-ben kezdünk.

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat néven folytatjuk a küzdelmet, a szakmai stáb és a keret is alaposan átalakul.

Új edző irányít bennünket, akit igazán a szegedi sportbarátoknak nem kell bemutatni, hiszen Csányi László éveken át erősített bennünket. Az egykori kapus Németországból tért vissza hozzánk. Új mesterünk az első héten már megmutatta, hogy esténként senkit sem kell altatni, kemény edzéseket vezényelt az újszegedi sportuszodában.

Nézzük a keretet. A tavalyi csapatból négyen maradtak. A kapus Molnár Dávid, míg három mezőnyjátékos, Zsigri Bence, Berki Richárd és Farkas Kristóf.

Van egy régi-új igazolás, hiszen az előző évet Szentesen töltő Palotás Gergely is csatlakozott, Szedmák Dávid egészen Svájcból költözött a Tisza-partra, Bicskei Attila Nagykanizsáról érkezett, Somlai Tamás és Boros Tamás a Debrecent hagyta ott. Török Béla öccse, Török András visszatért, a szegedi vízilabdaéletben jól csengő nevek táborát erősíti a klub alapítója, a legendás edző, Lihótzky Károly unokája, Lihótzky Donát is, aki a Ferencváros utánpótlásából jött. Az utolsó név Blank Ádám, aki Németországból csatlakozott a kerethez. Az utánpótlásból is többen majd a kerethez tartoznak, a csapattal edzenek.

A héten folytatódik a munka, a srácok folytatják az alapozómunkát.