TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Eljön szurkolni nekünk szombaton Romics Roli

 
21 ápr 2023

Éppen tíz éve, 2013-ben történt. Ekkor még aktív játékosunk volt dr. Molnár Tamás és nálunk játszott Szivós Márton. A két klasszis játékos és a csapat arról értesült, hogy van Szegeden, Kecskésen egy kisfiú, aki beteg lett. Hallották, hogy imádja a sportot, mindene a mozgás. Éppen ezért úgy döntöttek, meglátogatják Romics Rolit. Ekkor ő 11 éves volt. Rolihoz becsengettek, dr. Molnár Tamást elkísérték az ikrek, Hugó és Manó is. Roli először csak ült és nézte a számára oly nagy két óriást, majd klubunk jelenlegi ügyvezetője elővette a három olimpiai aranyérmét. Roli szeme csillogott a boldogságtól, a fiúk beszélgettek vele, majd az ikrek lenyomtak egy hatalmas FIFA-t, kőkemény meccset játszottak.

Roli felnőtt. Már 21 éves, egyetemista, Budapesten tanul, jól van, rendbe jött, meggyógyult a betegségéből, mert erős volt. Klubunk a szombati meccsre meghívta őt és a családját, hogy együtt szurkoljon nekünk. Ez sem véletlen, hiszen a Zue.hu Szegedi VE a Honvéd együttesét fogadja. A Tiszavirág Sportuszodában most ott lesz az a két ember, dr. Molnár Tamás és Szivós Márton, aki 11 éve meglátogatta őt. Roli nagyon örült a meghívásnak, és a bemutatás után szeretne majd egy-egy ajándékot is átadni nekik.

Ennél szebb eseménnyel nem is kezdődhetne az utolsó, Honvéd elleni alapszakaszbeli meccsünk. Szép lesz, csodás. Ezért szép a sport, mert képes ilyen nemes cselekedetekre, amely örökre emlékezetes marad.