TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Egyetlen góllal maradtunk alul

 
31 márc 2021

Végig kiélezett küzdelmet vívtunk az E.ON OB I 24. fordulójában hazai környezetben a Honvéd ellen. Végül 9-8-ra vereséget szenvedtünk.

Szegedi VE–Budapest Honvéd SE 8–9 (1–0, 3–4, 2–2, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I, 24. forduló, Tiszavirág Sportuszoda, zárt kapuk mögött.

Szegedi VE: Molnár D. – Sánta 2, Kürti 4, Kiss 2, Palotás, Boros, Mekkel. Csere: Tóth Gy., Leinweber O., Horváth, Baj, Somlai, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Honvéd: Decker A. – Kevi, Ekler 1, Hosnyánszky 2, Decker Á., Fejős, Manchercz Á. Csere: Fekete, Szirányi 1, Gregor, Simon 1, Tapasztó 2, Molnár G. 2. Vezetőedző: Szivós Márton.

Pék Gyula vízilabda mesteredzőre emlékeztek a csapatok a kezdés előtt, aki kedden éjszaka vesztette életét.

Jól indítottuk a találkozót, Kürti Dominik találatával vezetéshez jutottunk. Kőkémény csata zajlott a medencében, a védelmek remekül zártak, így az első negyedben több találat nem is született.

A második nyolc percben elkapta a fonalat a Honvéd, előbb egyenlített, majd 4-2-re elhúztak. Nem roppantunk össze, remek hajrát nyitottunk, így a félidő előtt néhány pillanattal Sánta Dániel egy megúszás után egyenlített, 4-4.

Továbbra is hullámzott a meccs, a vendégek megléptek, mi pedig egyenlítettünk. 7-7-ig fej-fej mellett haladtunk, az utolsó negyedben 9-7-re viszont ismét vezetett a Honvéd. Jött egy nagy hajrá, úgy, hogy közben Sánta Dániel orra eltört, így kivált a játékból. Kiss Csaba, aki 550. OB I-es meccsét játszotta hozta vissza a reményt, ami meg is volt, azonban az utolsó támadást elrontottuk, így a vendégek 9-8-ra nyertek.

Ott voltunk a bravúr közelében, azonban az elrontott támadások miatt ez most elmaradt.