TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Egy góllal nyert az Eger, visszavágó vasárnap Szegeden!

 
14 szept 2013

11-10-re nyert az ZF-Eger férfi vízilabdacsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének az első ,mérkőzésén az A-Híd Szeged VE ellen. Végig nagy csata jellemezte az egri első meccset, amelyen az öt fős szegedi szurkolótábor hangosabb volt, mint a hazai.

A meccs elején a hazaiak vezettek, ezután azonban fordítottunk, nálunk is volt az előny. A harmadik negyed után 8-8 állt az eredményjelzőn. Hiába kapott rengeteg emberelőnyt az Eger, jól zárt a védelmünk, Nagy Viktor pedig remekül védett. Az utolsó negyedben 11-8-ra húzott el a bajnoki címvédő. Előbb Hegedüs Gábor, majd Kiss Csaba talált a kapuba, így 11-10-re jöttünk fel. Az utolsó percben nem volt szerencsénk Hegedüs lövése a kapufáról a képzeletbeli gólvonalra pattant, talán 2 centiméteren múlott a gól.

A visszavágót vasárnap 17 órakor rendezik az újszegedi sportuszodában. A szurkolónkra nagy szüksége lesz, hiszen a csapat szeretne ott lenni a legjobb négy között, ehhez pedig minden kézre, minden hangra nagy szükségünk van.

A csapat Facebook oldalán több interjút is láthatnak, illetve a meccsről Tóth Márton, Szivós Márton és Kiss Csaba gólját is megtekinthetik.

 

Mérkőzés