TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Edzünk, edzünk és edzünk

 
04 jan 2013

?Vár a sátor!? ? üzent az A-Híd Szeged VE Facebook-oldalán Török Béla Joseph Kayesnek, miközben az új-zélandi légiós Ausztráliában, egy bemutató meccs előtt a tengerparton található medence szélén fotóztatta magát.
Miközben az említett center és ausztrál társa, Aaron Younger az ünnepek után a hétvégén tér vissza a csapathoz, a többiek kemény tréningen vettek részt péntek délelőtt az említett sátor alatt, azaz az újszegedi sportuszodában.
? Csütörtök este az FTC elleni kétkapuzáson remekül mozogtak a fiúk, számomra is jó volt látni, hogy mennyire ?kiéhezve? érkeztek az edzőmeccsre. Persze a mostani erőnléti tréning után már nem voltak annyira mosolygósak, de mindenkin látszott, hogy amit előírtam nekik a szünetre, azt az edzésprogramot elvégezték. Szombaton nincs edzés, vasárnap este azonban újból találkozunk, ekkor már teljes lesz a keret. Hétfőn a Szentessel kétkapuzunk, szerda kora reggel pedig útra kelünk Belgrádba, ahol 2013 első tétmeccsét vívjuk 20 órakor a Bajnokok Ligájában ? nyilatkozta a délelőtti foglalkozás után Vincze Balázs vezetőedző.