TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Döntetlent játszottunk a DVSE ellen

 
08 okt 2020

Öt másodpercre voltunk a DVSE ellen a győzelemtől, végül 9-9-es döntetlent játszottunk idegenben.

Közel voltunk a második sikerünkhöz. Öt másodpercre. Ennyivel a vége előtt egyenlített a hazai medencében szereplő Debreceni VSE együttese.

Jó kezdtünk, mi vezettünk a meccs elején, 2-0-ra sikerült ellépnünk. Ezután feljöttek a hazaiak, 4-4 is volt az eredmény, de ezután a DVSE átvette a vezetést. A negyedik negyedben gyorsan egyenlítettünk, sőt, fordítottunk. 8-8 után Kürti Dominik szerzett gólt és vezettünk 9-8-ra. Ekkor még 1 perc 20 másodperc volt hátra meccsből, Izgalmasan alakult a hajrá, a Debrecen az utolsó pillanatokban előnybe került, amit 5 másodperccel a vége előtt gólra váltott, így döntetlennel zárult a rangadó.

Debreceni VSE–Szegedi VE 9–9 (1–3, 2–0, 4–3, 2–3)     
E.ON férfi vízilabda OB I., 8. forduló, Debrecen, 250 néző.  Vezette: Homonnai, Füzesi
Debrecen: Kósik – Macsi M., Süveges 2, Smitula, Macsi P. 4,  Stefanidesz  1,  Zsilák 1. Csere:  Nagy N. I. 1, Takács K., Krasznai, Oltean, Bodoróczki, Pethe. Edző: Miroszlav Bajin
Szeged:   Molnár Dávid – Kürti  3,    Boros T.  1,  Sánta  1, Palotás G., Horváth Zs. 1, Kiss Cs.  1. Csere: Tóth Gy., Mekkel, Somlai 1,  Baj 1,  Farkas K. Edző:    Szabó Zoltán
Gól – emberelőnyből:      9/1, ill. 14/3
Gól – kettős emberelőnyből:      1/0, ill. –
Gól – ötméteresből:      1/1, ill. 1/1
Kipontozódott:      Horváth Zs. (22. p.), Krasznai (26. p.), Süveges (32. p.)
 Miroszlav Bajin: 
Igazi csapatjátékkal értük el ezt a döntetlent, előre is aláírtam volna egyébként ezt az eredményt. Megvolt a lehetőségünk a győzelemre is, de a Szeged akkor reagált a legjobban, amikor kellett. Örülök, hogy mindenki a a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtotta.

Szabó Zoltán:   Nagyon jó mérkőzés volt: izgalmakkal teli, élvezhető. Erre is számítottunk. Azonban a srácok nem tudtak olyan teljesítményt nyújtani, amit elvártam. A Debrecen győzelemre törően játszott végig, mi pedig ott voltunk a medencében, ennyire futotta. Annyi a szerencsénk, hogy pontosan tudjuk, hogy miben hibáztunk, és azt is, hogy miként tudjuk kijavítani.