TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csütörtökön idegenben, szombaton itthon

 
28 márc 2023

A héten két OB I-es bajnoki is vár ránk. Csütörtökön 20 órakor idegenben, a Ferencváros ellen mérkőzünk, majd szombaton 16.30-kor az Eger együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Szép hétvégét zártunk. Nyertünk a Pécs ellen (19-7), majd vasárnap délután bronzrémes lett a Szegedi Vízipóló Suli csapata a Komjádi-kupában. Az SZVPS keretében több felnőtt játékosunk is szerepet kapott, így hatalmas volt a boldogság, hogy a bronzcsatában 18-16-ra diadalmaskodtunk a BVSC ellen.

A hét komoly kihívásokat tartogat. Olyan csapatok lesznek az ellenfeleink, akik többször is magyar bajnoki címet szereztek.

Csütörtök 20 órakor éppen az aktuális magyar bajnok (eddig 24-szer szerezték meg az aranyérmet), a Ferencvárosi TC otthonában ugrunk medencébe. A célunk nem is lehet más, mint megnehezíteni a Fradi dolgát, komoly ellenállásra bírni őket.

Szombaton 16.30-kor (változott az időpont) viszont már itthon, a Tiszavirág Sportuszodában szerepelünk. A háromszoros magyar bajnok, Tigra-ZF-Eger ellen csatázunk. Nagy szükségünk lesz a közönségünkre, hiszen szeretnénk megszerezni a győzelmet, amelyhez elengedhetetlen lesz a drukkereink buzdítása.

Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország