TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Csütörtökön: Fuss egy kört a szegedi pólócsapattal!

 
24 febr 2014

A Délmagyarország és a Szeged VE férfi vízilabdacsapata közösen szervezi meg a Fuss egy kört a szegedi férfi pólócsapattal! eseményt. Csütörtökön 17.15-kor immár harmadik alkalommal kocoghatnak a Tisza-parti vízilabdásokkal azok, akik eljönnek az ingyenes eseményre.
Az újszegedi Erzsébet ligetnél, a Belvárosi híd lábánál lesz a találkozó, ahol egy közös bemelegítéssel indul a program. A futás nemcsak arról szól, hogy mozogjanak egy jót az emberek, és népszerűsítsék a futást, hanem arról is, hogy a minőségi vízilabdára szüksége van Szegednek.
A közelmúltban névadó támogató nélkül maradt a csapat, amely becsülettel végigjátssza a szezont, szeretné kiharcolni a bajnoki döntőbe jutást. A jövő azonban egyelőre bizonytalan.
A eseményre már több szegedi klubcsapat is jelezte részvételi szándékát. A szegedi kosarasok (Naturtex-SZTE-Szedeák, Szeged KE), a női pólócsapat, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetése és utánpótlása, a Szeged Box Club, a Haász SZUE, a Titán TC atlétái, Nagy Péter súlyemelő és még sokan mások is csatlakoznak a futáshoz. A Délmagyarország újságírói is futócipőt húznak, és futnak egy kört a háromszoros magyarkupa-győztes Szeged VE pólócsapatával.